Heh Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 mam monitor 17" samsung 796MB i zauwarzylem dziwna przypadlosc tego monitora. otorz jak na pulpicie wlacze menu start caly ekran splaszcza mi sie o powiecmy 2mm jest to denerwujace nie wiem jak to ustawic i dlacsego akurat wdety do sie dzieje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 1. Ciekawszy efekt daje zapewne otwarcie dużego okna Notatnika, gdy tło pulpitu jest czarne. 2. Praktycznie każdy monitor CRT tak ma. 3. Było, szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heh Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ale chodzi o to ze on nie wraca do poprzedniego stanu. Wszystko ok co napisales jezeli monitor wysiwtla czarny obraz i szybko "przezkoczy" do bialego to jest ten efekt - wszystko kumam. Ale jednego skumac nie umiem czemu jak n a pulpicie otworzer menu start to mam ten efekt(zaznaczam ze monitor nie wraca do poprzedniego stanu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...