Lumpy Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 sector kup na angielskim e bay , nie wiem czy koles wysyla do polski - jego login thechef01 pałerful seler;d transakcja perfekcyjna poprostu, wszystko smiga az milo, sprzet genialny, super matryca (ostatnio obmacywalem sony vaio za 12 000 zł i osmielilbym sie powiedziec ze matryce porownywalne, moze minimalnie lepiej w sony ale musialbym je ustawic kolo siebie) Recenzja w przygotowaniu. Naprawde polecam inspirona 9400 (najbardziej wymagajacym rowniez) A wracajac do tego postu , moim zdaniem ta tecra to byl dobry zakup (mala wada ta gwara). Ale kupiles jeden z flagowych modeli toshiby (tecra to nie satelitka) za bardzo dobra cene , a pamiec na grafice nie bedzie miala zadnego wplywu na wydajnosc, moze minimalnie, ale napewnego tego nie odczujesz. Przypominaja mi sie czasy gdy rzadzil radeon x700. Ja mialem z 64 vram i wydajnosc mial identyczna jak ten z 128 ramu (moze ulamki procenta na korzysc tego ze 128 ale w rzadnym wypadku nie bylo to odczuwalne). Podejrzewam z z 1600 jest pododnie. Procesor w tej karcie nie jest to jakas rewelka ale starczy mniej wymagajacym do pogierczenia. Moim zdaniem to co kupiles w tej cenie to byl bardzo dobry zakup. z tymi koscmi zalatw sprawe do konca- sprzedaj te i wstaw 2 razy 1gb i final:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Moim zdaniem to co kupiles w tej cenie to byl bardzo dobry zakup. z tymi koscmi zalatw sprawe do konca- sprzedaj te i wstaw 2 razy 1gb i final:) @Lumpy : RVN już nie ma tego notebook'a. Napisał to w tym poście. Teraz "poluje" na Asus'a co widać po jego sygnaturze na forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumpy Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 a to żem buraka szczelił teraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 gosc postapil mega $#%@#@# ja jak sprzedaje komus lapika to wchodze na stronke serwisowa, po tagu pokazuje ile zostalo gwarancji, kiedy zakupiony itp. jak ktos jest uczciwy i rzetelny to pokazuje wszystko i nie obawia sie niczego... w tym przypadku byla umowa slowna, ktora tez podlega kodeksowi ja bym nie odpuscil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RVN- Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Dlatego wlasnie, ja nie odpuscilem i postawilem na swoim ;) Jutro jade do Paryza po Asusika tylko kurcze wlasnie zdalem sobie sprawe ze tam jest inna klawiatura (AZERTY) i ciekaw jestem czy bede mogl ja wyminiec na miedzynarodowa. Jesli nie to hmmm... Ciezko bedzie znalezc w polsce odpowiednie klawisze do modelu ktorego oficjalnie nie ma :) Wtedy to nie wiem co robic :blink: Zaciekawil mnie ten wspominany wyzej Dell XPS -> naprawde fajnie wyglada ale to raczej stacjonarka niz laptop :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 a to żem buraka szczelił teraz ;)I kolejnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...