Gość Wintereq Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam, Jak w temacie. Mam obecnie GF 6600 z pamięciami GDDR3, która kręci się na 600/1200 MHz, jednak mam okazję ją sprzedać za niezłą kasę i chciałbym coś kupić za 500 zł. Myślałem nad GF 6800 GS, ale jakoś nie widzą mi się niemarkowe Pality, czy inne [ciach!]ły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Te niemarkowe Pality to bardzo fajne karcioszki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 a moze to? Podkrecisz do poziomu 7600gt i luz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 I w co sobie wsadzi te 7300GT?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ech, sorki, zawsze myli mi sie k8ns z k8ne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 sila wepchnie w slot :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Jak na AGP to bierz tylko to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 popieram pajak28:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a ja bym się na Twoim miejscu zastanowił nad zmianą płyty (za swoją powinieneś dostać ponad 100 zł) i kupnem 7300GT (Galaxy 128MB, 1,4ns). Taki zestaw bedzie kosztował ok 600 zł, wydajność będzie miał odrobine lepszą niż wyżej wymieniony 6800GS, no i masz PCI-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a ja bym się na Twoim miejscu zastanowił nad zmianą płyty (za swoją powinieneś dostać ponad 100 zł) i kupnem 7300GT (Galaxy 128MB, 1,4ns). Taki zestaw bedzie kosztował ok 600 zł, wydajność będzie miał odrobine lepszą niż wyżej wymieniony 6800GS, no i masz PCI-e No właśnie odrobine lepszą a ile zachodu i do tego wyjdzie drożej. A jak weźmie tego 6800GS to styknie na rok a potem to już coś na DX10 i pewnie zmiana całego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ciekawi mnie jak wyliczyłeś, że wyjdzie drożej. GIGABYTE GA-K8NE (płyta porównywalna, do tej, którą ma) ~220 zł Galaxy 7300GT 128MB~350. Razem max 570 z przesyłką (to co dostanie za starą płytę spokojnie zrekompensuje mu tą nadwyżkę ponad 500zł) Cytowany Palit z przesyłką kosztuje ok 530 zł. To jest moja propozycja, a co weiss zrobi to jesgo sprawa. Podałem mu jedynie inne rozwiązanie na wydajniejszy (i wydaje mi się rozsądniejszy) upgrade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam, Jak w temacie. Mam obecnie GF 6600 z pamięciami GDDR3, która kręci się na 600/1200 MHz, jednak mam okazję ją sprzedać za niezłą kasę i chciałbym coś kupić za 500 zł. Myślałem nad GF 6800 GS, ale jakoś nie widzą mi się niemarkowe Pality, czy inne [ciach!]ły. Dobry jesteś! A jaka różnica jest pomiędzy nowymi Palitami a Gainwardem? Jest taka, że płacisz na naklejki :wink: Palita przejął Gainwarda i robi teraz dobre karty. Ale jak chcesz to kup 6600GT MARKOWEGO będziesz mógł przyszpanować marką ale wynikiem w marku no niestety już nie :wink: Wczesniej pisałem, że karta się grzeje. Teraz mam w idlu 52*C a w Stresie nie przekracza 90. A karta się wcześniej grzała gdyż chłodzenie ma jedną wade zapycha się kurzem ale wystarczy raz na 2 miechy wyjąć ją i wyjąć kurz lub też można sprężonym powietrzem. Raczej to skomplikowane nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...