Gość wioslo200mmx Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam. Czy jest wogole na peceta jakas gra w ping ponga ? Jesli znacie jakas dobra to prosilbym o tytuly :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witam. Czy jest wogole na peceta jakas gra w ping ponga ? Jesli znacie jakas dobra to prosilbym o tytuly :) Pozdrawiamja cos tam slyszalem o gierce we flashu. Taa... nawet gralem! Mozna niezle curvingi robic. Mycha sie steruje. Ale obecnie najlepszy ping-pong to ten od Rockstar, ale niestety na X360 -_- Tak czy siak, ja uwazam, ze ping-pong to akurat taki sport, gdzie spokojnie mozna pograc czy to w piwnicy, czy w parku i simy tego sportu mnie nie krecą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Table Tennis Pro Bardzo fajna gra :] Polecam ;D Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 e no bez jaj w pingla na piecu ? :D ja rozumiem w ET czy innego qwaka gdzie sie maltretuje setki przeciwników na śmierć (czego sie w normalnym życiu nie robi), czy symulator formuly 1 bo raczej nie kazdy sie może rozbijac autami na codzień :P ale pingiel :D - w to może grać prawie każdy :) kiedyś nawet wicemistrza europy pokonalem :P on miał 12 lat ja 14 :P grałem tak nieczysto technicznie że biedak sie nie mógł połapać :P pingla polecam na żywca :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 IMO tenis stołowy na PC to zły pomysł. Nic nie zastąpi gry na żywo. Ja lubię sobie na strych pójść i Stigą pomachać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wioslo200mmx Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ostatnio sobie cwicze gre w pracy, stad takie pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ostatnio sobie cwicze gre w pracy, stad takie pytanie :) To weź siedo roboty a nie za ćwiczenie gry :razz: +1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wioslo200mmx Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 To weź siedo roboty a nie za ćwiczenie gry :razz: +1 W kazdej wolnej chwili jak tylko mam mozliwosc to gram w ping ponga i w bilard :) Ping pong to swietna rozrywka i fajny sport. Szkoda tylko, ze coraz mniej osob w niego gra :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...