Skocz do zawartości
Gość wioslo200mmx

Ping Pong

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy jest wogole na peceta jakas gra w ping ponga ? Jesli znacie jakas dobra to prosilbym o tytuly :) Pozdrawiam

ja cos tam slyszalem o gierce we flashu. Taa... nawet gralem! Mozna niezle curvingi robic. Mycha sie steruje. Ale obecnie najlepszy ping-pong to ten od Rockstar, ale niestety na X360 -_-

Tak czy siak, ja uwazam, ze ping-pong to akurat taki sport, gdzie spokojnie mozna pograc czy to w piwnicy, czy w parku i simy tego sportu mnie nie krecą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e no bez jaj w pingla na piecu ? :D ja rozumiem w ET czy innego qwaka gdzie sie maltretuje setki przeciwników na śmierć (czego sie w normalnym życiu nie robi), czy symulator formuly 1 bo raczej nie kazdy sie może rozbijac autami na codzień :P ale pingiel :D - w to może grać prawie każdy :)

kiedyś nawet wicemistrza europy pokonalem :P on miał 12 lat ja 14 :P grałem tak nieczysto technicznie że biedak sie nie mógł połapać :P pingla polecam na żywca :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość wioslo200mmx

To weź siedo roboty a nie za ćwiczenie gry :razz:

+1

W kazdej wolnej chwili jak tylko mam mozliwosc to gram w ping ponga i w bilard :) Ping pong to swietna rozrywka i fajny sport. Szkoda tylko, ze coraz mniej osob w niego gra :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi