Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 lol na tym kanale IRC wszyscy rozmowni jak diabli ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A nie możecie tu podać a nie na tym IRC'u ciągle. Ja bym pograł z wami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) lol na tym kanale IRC wszyscy rozmowni jak diabli ... Rozumiem ze Ty zawsze siedzisz przy komputerze, czekajac jak Ci ktos napisze wiadomosc zeby zaraz odpisac ;> Fajnie ;> Tak jakbys mial pretensje ze ktos jest dostepny na gg, a nie odpisuje :lol2: Jak juz pisalem na IRCu.. Jednak dzis z wami nie pogram.. :sad: Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Mnie szlag trafia, miałem być dziś na 24 w robocie, jednak nie, wróciłem po 12, za to jutro mam 24, weekend zapchany, a od poniedziałku od nowa po 12, kurde nie mam kiedy zagrać nawet, już mi się brzydnie :( Od 4rtego zmieniam ochronę na tartak, po 8 godzin robot, zobaczymy jaki wrócę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malleus Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) 84.40.196.30:27888 pass: PUREPC tyle w temacie pykania ;] W miare naplywu ludzi zoptymalizuje jakosc pingow na tyle na ile bedzie to mozliwe + troche przerobie config serwera, poki co jest jak jest. Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez malleus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Chłopcy, właśnie ściągam tą gierkę. :D Więc za parę dni pogram z wami :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 @malleus Jaki to serwer ? (ile slotów, jak tryb itp :D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ściągnął ktoś Polską wersje tej gry ? Bo nie wiem czy warto ją ściągać. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 a po co ci polska? aż tak nie umiesz angielskiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malleus Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) @malleus Jaki to serwer ? (ile slotów, jak tryb itp :D ). Obecnie - CaptureALL, moge dowolnie wedle upodoban naszych zmienic przeciez. Slotow dalem 16, choc po wczorajszej sesji jak sie z 12 osob zbierze bedzie gitas. Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez malleus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Już ściągam angielską wersję.:D Polska by się za długo ściągała. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 a po co ci polska? aż tak nie umiesz angielskiego?Jak by były głosy po polsku to warto. Doom 3 Pl jest o niebo lepszy od Doom3 EN. Polscy lektorzy tam wymiatają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 po zainstalowaniu sterownikow do nowej karty dzwiekej, po odpaleniu feara czarny ekran jakby gra miala sie uruchowic, i wywala na pulpit. pewnie nie wiecie co jest nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 wywal karte dź ;). Jak tak zrobiłem juz dawno. Jechalem na sb live 5.1 ale nie raz z nią były problemy. Jade na układnie z płyty a sb sie gdzies kurzy :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malleus Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) po zainstalowaniu sterownikow do nowej karty dzwiekej, po odpaleniu feara czarny ekran jakby gra miala sie uruchowic, i wywala na pulpit. pewnie nie wiecie co jest nie tak ? Wywala blad jakis konkretnie, czy po prostu pulpit odwiedza? Jak blad - u mnie pomogla zmiana k-lite megapacka na najnowszy 1.57 z tym, ze byl to blad lamecodec'a w moim przypadku. @yuucOm w tym momencie nie pomaga wywalenie karty, przerabialem to - tak samo sie wypierdziela fantastycznie hehe, zreszta watpliwa sprawa uzywanie zintegrowanej zamiast live'a nawet - raz mozliwa gorsza jakos dzwieku, dwa wydajnosc zawsze troche nizsza. Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez malleus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja miaelm to samo pisalem to przez codeki. use google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 wywal karte dź ;). Jak tak zrobiłem juz dawno. Jechalem na sb live 5.1 ale nie raz z nią były problemy. Jade na układnie z płyty a sb sie gdzies kurzy :P. /ownedyourself Wystarczy zmienic kodeki a nie od razu wywalac karte... ;] Kurde chyba za duzo sie nagralem w demko mp fear, bo juz mi sie zupelnie nie chce w tego combata grac, a bylem taki napalony. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 To jest niestety normalne przy kazdym dm (nie licząc q i ut). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 nie zawsze przez kodeki wywala spróbuj: Start>uruchom>dxdiag zakłądka dźwięk i przyśpieszenie zmniejsz o jedno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Panowie gramy dzisiaj koło 21 ? Bo coś ostatnio nie mozemy sie zgrac... pisac tu kto chętny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Osobiście nie rozumiem po co w tej grze zastosowano wyświelanie ikonek graczy z drużyny na HUD oraz czaszek ukazujących się przez pewien czas po zgonie. Przecież to całkowicie niweczy element zaskoczenia! :-| Wystarczy podczas gry rozejrzeć się wkoło w poszukiwaniu czaszek dzieki czemu znając topografię mapy można z dużym przypliżeniem - a czasem nawet ze stuprocentową pewnością! - zorientować się gdzie w danym momencie znajduje się przeciwnik. Często gdy przed wbiegnięciem do jakiegoś pomieszczenia lub korytarza widzę nagle pojawiającą się w tej okolicy czachę, mogę w ciemno ładować tam granat lub wparować z ogniem ciągłym i mieć pewność że zaraz coś się ustrzeli... Dyskretne akcje z penetratorem na tyłach wroga (bez skojarzeń... :banana: ) w większości przypadków nie mają sensu gdyż zabijając pierwszego z brzegu zdradzamy swoja pozycję - patrz kontenery w okolicach flagi na mapie Depot. O ile ciekawiej by sie grało nie wiedząc kto lub co czai się za rogiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) e tam gadasz zaraz wpadnie tu jakiś maniak i stwierdzi że to nie CS i tu sie nie kampi tu jest zadyma :] ps. mam 2 Key'e znalazłem w spamie :] idąc za przykładem Buu oddam je w dobre ręce ( pisać na PM ) Przecież wystarczy się zarejestrować i keya przysyłają na maila o_O. Mnie (konto Gmail) przysłali dokładnie po 2 sek. to się ciesz mnie nie przysłalina żaden z 5 maili jak sie rejestrowałem ;-/ więc ekmh .. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « pisać na PM mogłeś napisać na PM prawda? - tylko po co że nie potrzebujesz key'a :blink: Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Przecież wystarczy się zarejestrować i keya przysyłają na maila o_O. Mnie (konto Gmail) przysłali dokładnie po 2 sek. Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ale czasami trzeba poprosic zeby przyslali klucz jeszcze raz, a to juz nie kazdy potrafi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja chcę zagrać z wami w końcu ! Podajcie jakieś ip ,bo nie chcę mi się wbijać na IRC'a ;) Co do tych ikonek ,czaszek itd. to się zgadzam. Łatwo zlokalizować przeciwnika ,bo wiadomo że znajduje się gdzieś w pobliżu i granat zwykle załatwia sprawę. Jedynie gram w TDM ,bo DM to porażka dla mnie. Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) To zagraj CTF, to zobaczysz piekno tej gry :D Ikonki nad graczami są zbyteczne, a czaszki ulatwiają bardzo ;P Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 jak chcesz grac to wbijaj na irca , bo nikt to nic nie pisze o niczym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malleus Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja chcę zagrać z wami w końcu ! Podajcie jakieś ip ,bo nie chcę mi się wbijać na IRC'a ;) Co do tych ikonek ,czaszek itd. to się zgadzam. Łatwo zlokalizować przeciwnika ,bo wiadomo że znajduje się gdzieś w pobliżu i granat zwykle załatwia sprawę. Jedynie gram w TDM ,bo DM to porażka dla mnie. 84.40.196.30:27888 pass PUREPC zoabczymy czy wszystkich udzwignie z ludzkim pingiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 84.40.196.30:27888 pass PUREPC zoabczymy czy wszystkich udzwignie z ludzkim pingiem eshh.. bylo 5 osob tylko :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Minimum to 8 przy tej grze jak dla mnie. Zapamiętam IP jakby co to wbije i zagram. Na dziś już starczy. Grałem sobie na jakiś zagranicznych serwerkach. Onio sprawdzę jeszcze CTF :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...