mayk Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Widziałem w necie mnóstwo przykładów galerii pozakładanych na różnych serwerach, i też chce :) w tym problem ze mam wrazenie ze robi się je z jakiś czablonów (zakładki, ogólna koncepcja, na każdej jest to podobne do siebie). Mam pytanko do wiedzących coś w tym temacie, skad dorwać taki szablon ( zauwazylem, ze jak wchodze na takie galerie zachodnich twórców, i na zachodnich serwerach to i tak mam wszystkie zakładki po polsku - jakby dobierało język przeglądarki or something..) jestem totalnie GREEN :oops: , a chciałbym cuś takiego :D PS: przykład tego, ajk to wygląda: http://foto.dudzik.org.pl/ http://www.macplug.org/gallery/index.php?cat=0 http://www.beauxpaint.com/gallery/index.php Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez mayk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A czy tak cięzko zjechać na dól strony i kliknąć w link do strony z ktorej można sciągnąć tą galerię? Jak nie poprawisz tytułu dostaniesz % i ZPP za PSO 15. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 kciec to móć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Oo, Pany senkju na zwrocenie uwagi.. mowilem ze zielony jestem w te matactwa www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) najlepiej pisząc skrypt .php, choć na siłę można zrobić korzystając z niesczesanego javascript Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) najlepiej pisząc skrypt .php, choć na siłę można zrobić korzystając z niesczesanego javascript He,he, mów mi jeszcze... :D chodzi mi o to, czy jestem w stanie (jako laik) wydłubać coś takiego przy pomocy FrontPage, Dreamveavera albo innego Pajączka? Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez mayk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) ...chodzi mi o to, czy jestem w stanie (jako laik) wydłubać coś takiego przy pomocy FrontPage, Dreamveavera albo innego Pajączka? jak galeria jest w .php to nie, jak w javascript/HTML/... tak dla przykładu TU Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 jak galeria jest w .php to nie, jak w javascript/HTML/... tak dla przykładu TU zdaje sie ze jest w php-ie, wnioskuje po tym co zassałem ze stronki z szablonem. Trzeba być jakimś wymiataczem? w czym to sie robi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) skrypt który generuje przykładową stronę, jest bardzo prosty i na pewno zdołasz coś takiego napisać, po zapoznaniu się z dowolnym kursem PHP, których jest w sieci mnóstwo np: TU, na dobry początek TU w czym to sie robi?notatnik wystarczy :D, choć bardzo przydaje się coś co liczy wiersze i ewentualnie koloruje kod Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) choć bardzo przydaje się coś co liczy wiersze i ewentualnie koloruje kod czyli np. co ?...Word? Zawadaki - dzieki za pomoc. EDIT: kurcze zrobiłem co trzeba, wrzuciłem na Webpark i wyświetla mi komunikat: "Nie masz uprawnień do wykonywania skryptów PHP. Musisz wykupić odpowiedni pakiet. Więcej informacji uzyskasz pod adresem" :angry: czy mogę zrobić jakiś podgląd tego , co zrobiłem w jakims programiku? Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez mayk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 sciagnij sobie i zainstaluj krasnala albo appserv tam masz serwer www + php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...