860lacov Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jak w temacie. Czy ktoś miał do czynienia z SA? Używałem nortona i faktycznie przymulał Czy Symantec jest lepszy? Jak wypada Symantec Antivirus na tle Kasperskiego, NODA, czy Avasta? Szukałem na forum i w googlach, ale niestety poległem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To zle szukałeś. Nie muli, ta sama baza wirusów(czyli z wykrywalnoscią srednio). SAV nie jest programem la zwykłych użytkowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jak wypada Symantec Antivirus na tle Kasperskiego, NODA, czy Avasta?Na tle noda i kasperskiego norton wypada blado, na tle avasta porownywalnie tylko avast tak nie zamula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 To zle szukałeś. Jeśli źle szukałem to przepraszam. Możesz mi podać jakieś namiary na stronę czy adres na forum dotyczącą mojego pytania? Nie muli, ta sama baza wirusów(czyli z wykrywalnoscią srednio). SAV nie jest programem la zwykłych użytkowników. Chodzi Ci o to, że jest dla firm itp? Na tle noda i kasperskiego norton wypada blado, na tle avasta porownywalnie tylko avast tak nie zamula Chodziło mi raczej o to jak wypada symantec antivirus bo jednak to nie to samo co norton chyba, że miałeś na myśli symanteca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...