Gość mattis102 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) No wieć mam pytania do klijentów sklepu Komputronik.pl .Czy jeśli zamówię złożony przez siebie komputer to obudowa będzie zaplombowana i nie będzie można dodawać właśnych podzespołów i czy zerwanie plomby oznacza utratę gwarancji??.Mam jeszcze jedno pytanie czy jeśli towar jest już zarezerwowany to mogę włożyć do konfiguratora i wrzycić do koszyka i ten towar dostane tylko z opóźnieniem?? Proszę o odpowiedź Pozdro Naprawdę proszę o szybkką odpowiedż Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez mattis102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jak zależy Ci na szybkim info to chyba najlepiej zapytać kogoś pracującego w tym sklepie. Na stronie masz numery gg do odpowiednich ludzi. http://sklep.komputronik.pl/html.php?p=kontakty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Albo podnieść słuchawke i wykręcić numer do jednego ze sklepów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 co do rezerwacji to dadza Ci towar jak dojedzie nowa dostawa... wiec jakies tam opoznienie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiMaQ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Albo podnieść słuchawke i wykręcić numer do jednego ze sklepów ;) Szczególnie w niedziele :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Szczególnie w niedziele :wink: Jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blokers Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 z tego co mi powiedział jeden ze sprzedawcow jak skladalem dla kumpla komputer to plomba bedzie na obudowie, ale komputronik daje tez gwarancje na kazdy podzespol wiec zerwanie plomby nie zrywa gwarancji, ale i tak najlepiej bybylo gdybys do nich zadzwonil, zapytal na gg, albo maila napisal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) z tego co mi powiedział jeden ze sprzedawcow jak skladalem dla kumpla komputer to plomba bedzie na obudowie, ale komputronik daje tez gwarancje na kazdy podzespol wiec zerwanie plomby nie zrywa gwarancji, ale i tak najlepiej bybylo gdybys do nich zadzwonil, zapytal na gg, albo maila napisal. Potwierdzam. Zamawiałem u nich komputer dla wójka i też założyli mu plomby na obudowę, jednak jak twierdzili sprzedawcy w tym oddziale, otwarcie obudowy nie prowadzi do utraty gwarancji, ponieważ każdy podzespół ma swoją oddzielną. Zastanawiam się tylko po co to plombują? Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Stiff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Ponieważ komputer ma tak zwany darmowy serwis czyli wysyłasz im nie działającego kompa i nie martwisz się co jest z nim nie tak, a jak zerwisz plombe to wszystko na własną ręke musisz sprawdzac(co za róznica ja wolałbym tą 2 opcje...) wystarczy troche poczytac na stronie Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Ponieważ komputer ma tak zwany darmowy serwis czyli wysyłasz im nie działającego kompa i nie martwisz się co jest z nim nie tak, a jak zerwisz plombe to wszystko na własną ręke musisz sprawdzac(co za róznica ja wolałbym tą 2 opcje...) wystarczy troche poczytac na stronie W ogole nie widze sensu kupna gotowych komputerow dla uzytkownika indywidulanego. Padlo juz mi troche czesci komputerowych i niewyobrazam sobie tastac calego kompa dla ramow czy karty graficznej, a tymbardziej wysylac. Prawie kazdy sklep(procz komputronika) sprawdzi za darmoche dany kompnent w przypadku, kiedy zostal zakupiony u nich. Pozatym reklamujac czesci osobno mamy duzo wiekszy wachlarz opcji wymiany :D Wystarczy troche ponegocjowac Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Ale nie każdy się zna ... ludzie wysyłają kompy całkiem sprawne (nie bootują:/) i oni to cenią a nie tylko obeznani są klijentami KT Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...