morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Cpu:DDR 5:4, no i PCI/AGP zablokowane ma sie rozumiec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A mozesz zrobic dzielnik 1:1? pamieci ci wytrzymają? jesli tak to zapodaj;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 bardzo smieszne ;) chcialbym, zeby wytrzymaly, niestety... przy 1:1 klada sie juz na FSB 235 (nawet na najwyzszych timingach ajkie mam do wyboru) no i 2,8v ma sie rozumiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 To jakie ty masz te pamieci? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 4x256 cl2,5. 2 patyki twinmosa i 2 patyki kingmaxa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Aha, wiec sie pobaw ktores powinny leciez te 235 na 3-4-4-8@2.8v;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zle sie wyrazilem, tak jak napisales, to one wszystkie ida, odpala sie komp, ale juz niestabilnie, a powyzej sie jzu komp nie odpala :/ nie wiem, mzoe zorganizowac kingmaxom albo twinmosom do pary 512 w jednym kawalku i pojechac 1gb na singlu poki co... ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Cpu:DDR 5:4, no i PCI/AGP zablokowane ma sie rozumiec ;)a jakie masz fsb procka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No pisał FSB 235 i juz jest klapa....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Macie jakies rady ?? Moze zapolowac na jakies ciekawe pamiatki ?? Bo widze, ze do moich pasuje sformulowanie "z g... bata nie ukrecisz" Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Weż najmniejszy dzielnik i najwieksze timiting i krec aż do "skonczenia proca" i pozniej bad sie pamieciami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Czyli co 3:2 ?? Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Czyli co 3:2 ??a czemu nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Własnie, czemu nie? :D rób co ci każa;] i sie podziel wrazeniami :-P Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No kurcze, ja nie dyskutuje, tylko nie wiedzialem, ktory ;), w koncu juz tylko ten mi zostal ;), wlasnie mam 3:2, FSB 260, na pamieci psozlo okolo 180 (wiocha ;)) i leca 2 primy rownolegle... przy 5:4 kladly sie doslownie po chwili a tu poki co juz leca ze 4 min :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No kurcze, ja nie dyskutuje, tylko nie wiedzialem, ktory ;), w koncu juz tylko ten mi zostal ;), wlasnie mam 3:2, FSB 260, na pamieci psozlo okolo 180 (wiocha ;)) i leca 2 primy rownolegle... przy 5:4 kladly sie doslownie po chwili a tu poki co juz leca ze 4 min :DNo i widzisz, jak chcesz to potrafisz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) dalej 0 bledow (wiem, ze to zadna filozofia), ale przedtem restart byl murowany juz z 15 razy :P kurde zaraz zaczne wiezyc, ze te wszystkie jazdy to nie przez mobo, nie przez proca a przez moje przebrzydle memki :P BTW, kurcze, ale mi komp laguje przy pisaniu do was :P (normalnie mam jakiegos zloma :P) Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No to kozak dawaj FSB 265;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Sie robi ;) ( jutro biore silikon z pracy i robie porzadek z cewkami bo mi tu niezlu koncert odstawiaja). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 dalej 0 bledow (wiem, ze to zadna filozofia), ale przedtem restart byl murowany juz z 15 razy :P kurde zaraz zaczne wiezyc, ze te wszystkie jazdy to nie przez mobo, nie przez proca a przez moje przebrzydle memki :P BTW, kurcze, ale mi komp laguje przy pisaniu do was :P (normalnie mam jakiegos zloma :P)lolku to zmieniłeś zasilacz, a cały czas jechałeś na dzielniku 5:4 i sie dziwisz czemu komp ci sie kaszani :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No i timingi mam 3-4-4-8, czyli poki co pakujemy MHZ w proca, potem trenujemy z pamieciami ?? A co ma do tego ten mnoznik ?? mozecie mi wytlumaczyc ?? bo dla mnie to nie jest takie oczywiste ;) zaraz wracam z FSB 265. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 morph... a może chcesz wymienić jedną 256 na moją 256 robiącą FSB 200 przy dzielniku 4:5 :D i zobaczyć co ci to da ??? :> w sigu masz szczegóły z everesta :D Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Niezle :D ale juz nie chcialbym sie ladowac w 256, jak cos to 2 klocki po 512, narazie niezle idzie zaczynam 2x prime przy 266, pamieci nie ruszalem, ale dalej nie qmam czemu sie kaszanilo, przeciez na pamieci szla czestotliwosc 200Mhz (tak mi pokazywalo), wczesniej na celinie przy 1:1 tak szlo bez zajakniecia... P.S. najnowsze doniesienia z frontu, po napisaniu posta i odpaleniu primy totalna zwiecha (czysto procesorowy stop-freeze), skoczylem z napieciem o jeden krok wyzej mam teraz 1,485, czy nie ruszac napiecia ?? Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 daj 1.5v i fsb 267l;] pamieci zostaw w spokoju p.s moze nie podnosles v na pamieci? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Narazie 266 sie potwornie kaszani, v na pamieciach od poczatku 2,8, ide sieknac 267. No i 1,5 Wlasnie poszlo, 267 na 1,5 tez sie kopie, w spi 1m to nawet 1 loopa nie chce policzyc ;) Cofamy ?? Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No rob tak zeby bylo jak najlepiej:) a ja ide juz spac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 lol ale jak ty testujesz stabilność ? daj conajmniej żeby SPi 16M policzył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Tak jak pisalem moje stabilne przygody z oc tego proca skonczyly sie na fsb 260, przy timingach 2,5-3-3-6 i dzielniku 3:2 (pamieci sa na 173MHz az wstyd sie przyznac). Sluchajcie mysle, ze jedynym sensownym rozwiazaniem w tej chwili jest zakup jakichs normalnych pamieci, patrzylem ,ze na allegro moje kosci powinny pojsc za okolo 300zł, moglbym dodac jakies 100zł, znajdziemy cos wartego uwagi do 400zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Na allegro napewno znajdziesz coś fajnego nawet za tą kaske, ale czy wolisz nowe czy używane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Mysle, ze bez roznicy... Grunt zeby przy niezlych timingach robili sychronicznie z procem kolo fsb 250, albo troszke wyzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...