bozar Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Witam Mam powazny problem z kupnem karty graficznej pod AGP na razie jade na radku 9800 pro ale on juz sie wysluzyl i najnowsze gry nie smigaja juz jak kiedys:/(moze ktos chce go odkupic??) wiec chce dodac 512 ramek(bedzie 1Gb) i wymienic grafe. w gre wchodzi tylko AGP, reszta kompa jest OK wiec nie bede wydawal kasy na przesiadke na PCI-E. ale teraz mam problem... bo na karte chce przeznaczyc do 600(total max!) sa calkiem niezle 6800 modowalne na 12 i 16 potokow ale ja mam plyte pod nf3 z ktora one koliduja, tzn przewaznie nie da sie ich na niej krecic bo buraki wyskakuja:/ sa tez nowe 7600 ktore nvidia zrobila pod agp, ale wersja 7600 gs wydaje mi sie ciut przy slaba jak na swa cene. tak z drugiej strony zadnych testow nie widzialem wiec nie moge porownac, ale takty 400/800 i 128 bitow cos mnie nie przekonuja jest jeszcze radek x800 gto ktory sie niezle kreci i moze sie modowac, ale on jest z tych kart najdrozszy i nie wiem czy na tyle dobry:/ x1600 chyba nie wchodzi w gre, bo slysalem ze jakies problemy sa z niektorymi grami i wydajnosc tez nie za rewelacyjna wiec zglaszam sie do WAS o pomoc - co robic??? wszystkie sugestie sa mile widziane thank you from the mountain!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Geforce 6800GS taką jaką niedawno miał Niemiec. To była ta aukcja. Jakbyś taką chciał to z nim pogadaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Popieram wypowiedź mojego przedmówcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 pewnie bralbym geforce'a, ale mam plyte nf3, a z nia sa problemy przy podrkecaniu tej karty, a bez krecenia to wiadomo:] dlatego tez pytam o inne propozycje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 pewnie bralbym geforce'a, ale mam plyte nf3, a z nia sa problemy przy podrkecaniu tej karty, a bez krecenia to wiadomo:] dlatego tez pytam o inne propozycje... Faktycznie, przeoczyliśmy tą kwestię. W takim wypadku słusznym wyborem jest MSI 7600GS. Proponuję porozumieć się ze sprzedawcą, by sprzedał kartę poza allegro. Powinien się zgodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 hmmm, ciekawe tylko jak ta karta sie kreci? bo widze ze juz sporo producentow sprzedaje w polsce 7600 pod agp a wiem ze sa roznice przy OC w tych kartach z roznych firm. czy ktos moze krecil takowa, albo wie cos na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 X800GTO @ 16pp wisi taki na allegro za 499zł - wynegocjjujesz 450 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...