m@rcinpl Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam. Składam sobie WC i stanąłem przy wyborze bloku na chipset. Narazie mam chłodnicę Alphacool Nexxos Extreme III,pompkę Laing DDC 12V 1T,blok na proca to Prison Pro,na grafę wezmę też coś od Kynka ale nie wiem co z chipsetem Czy któryś z forumowiczów mógłby pomóc mi w wyborze do powiedzmy 120-130 zeta?? i czy trzeba kupować takie wynalazki jak to http://mcs.pc.pl/produkt1582.html . Będę korzystał z gwintów 1/4' 8/10 . Dziekuję za pomoc. Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez m@rcinpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) NB DFI PRO cena 79zł klick Poza tym, ten temat powinienes założyć w innym dziale. JEst cos takiego jak Co kupić? Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Hmm a na chipset to czemu nie Prisona? Albo tani blok Channel od Kyńka? Prison 75 zł, Channel 50 zł(z tego co pamiętam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ' date='15 sie 2006, 22:23' post='2273694'] Hmm a na chipset to czemu nie Prisona? Albo tani blok Channel od Kyńka? Prison 75 zł, Channel 50 zł(z tego co pamiętam). Imho te bloki na chipset od Kyńka są brzydkie. Ale to już kwestia gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam. Składam sobie WC i stanąłem przy wyborze bloku na chipset. Narazie mam chłodnicę Alphacool Nexxos Extreme III,pompkę Laing DDC 12V 1T,blok na proca to Prison Pro,na grafę wezmę też coś od Kynka ale nie wiem co z chipsetem Czy któryś z forumowiczów mógłby pomóc mi w wyborze do powiedzmy 120-130 zeta?? i czy trzeba kupować takie wynalazki jak to http://mcs.pc.pl/produkt1582.html . Będę korzystał z gwintów 1/4' 8/10 . Dziekuję za pomoc. A na jaka mobo ma byc blok na chipset? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Misiu - spójrz na temat :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Imho te bloki na chipset od Kyńka są brzydkie. Ale to już kwestia gustu.1. Tak jak wspomniales - kwestia gustu. 2. Nie kazdy zwraca na to uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 te misia mają tę zalete zę są niskie i wleża na plyty z nf4 np dfi. nie wiem czy te kunia są tak niskie o tych wszystkich abadonach nie wspomne.Reszta to fakt kwestia gustu czy zasobności portfela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 No i wybrałem. Na grafę bloczek od Kynka a na chipset XC 1. Dziekuję za propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...