Grimlock Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 1. Jak zdjąć simlock'a w Nokia 6310i, oprócz użycia np. kabelka DLR-3P (około 70zł)? Jest możliwość zrobienia tego przez Bluetooth albo Irdę. Kabelek trochę kosztuje, a i tak dane wymieniam przez podczerwień. 2. Jak wygładzić powierzchnie baterii od Nokii, mam taką w szufladzie Li-Ion. Wygląda jakby rozlała się na niej kropelka. Ale wzór na powierzchni jest jakby stopiony z plastikiem. Można użyć do tego bardzo drobnego papieru ściernego a później podkład i polakierować? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Nikt nie zna sposobu na pozbycie się tego SIM'a? Więc pozostaje zakup kabelka albo wizyta jakimś komisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 to jest forum dotyczące sprzętu głownie komputerowego, a nie jakichś telefonów wątek wędruje na oślą !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 to jest forum dotyczące sprzętu głownie komputerowego, a nie jakichś telefonów wątek wędruje na oślą !!!!!!! Nie mam nic przeciwko, ale komórka to też o ile się nie mylę sprzęt. Na oślą zwykle trafiają tematy, które tam być powinny. Może problem nr2 powinienem opisać w następujący sposób: Mam obudowę ATX, chcę wygładzić obudowę i położyć lakier. Radzę skupić dokładniej wagę na co się czyta decnis_600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Lec lepiwj do jakiegos serwisu. Jezeli minol ci okres kadencji to operator zdejmie ci simlocka gratis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 nie bedę komentował Twojej wypowiedzi Grimlock poza tym jak by zepsuł mi sie samochód to też na forum sprzęt tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 To chyba najlepsze rozwiązanie. A co z drugim problemem, chciałbym doprowadzić tą baterię to stanu w jakim byc powinna. Czy można postąpić podobnie jak w przypadku zwykłych plastikowych części obudów. Czym najlepiej wygładzić plastik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 BArdzo drobnym papierem, ale i tak zawsze pozostana rysy. Szczerze nie chce ci niczego polecac, ale udaj sie do sklepu modelarskiego tam kiedys mieli taki papier. Gladziutki prawie jak kartka. A jak juz nie maja to ci sos doradza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...