Bartolomius Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Pisałem w temacie o tych blokach, że minimalistyczna forma mi się podoba, ale założony na mobo wygląda kosz-mar-nie. EDIT: oczywiście moim zdaniem :plum: Edytowane 29 Października 2006 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Kwestia gustu :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 tak se ogladam te WC .. i se mysle ze skoro ciezko juz dostac ten blok aquacomp na NB to se kupie tego nexxxosa sli .. zadowolony z niego jestes? dla mnie blok z króccami nad karta to koniecznosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Jestem w miarę zadowolony, choć dla mnie ma tylko 2 plusy: -bdb wykonanie -kroćce nad kartą największym minusem jest mocowanie... przykręcając nakrętkę na złaczkę, muszę równoważyć nacisk z drugiej strony bloku... bo inaczej NB zaczyna skrzypieć :wink:. Pozatym same założenie go na mobo, jest upierdliwe, miałem wrażenie jakby nie był przystosowany do DFI i mocowałbym go na siłę;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Jarogniew jakie zlaczki zastosowales do STORM'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Jarogniew jakie zlaczki zastosowales do STORM'a ? Z tego co widac na fotkach - to skrecane 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Z tego co widac to tak, bardziej interesuje mnie jakiej firmy i skad. na stronce jest napisane, ze zalecaja oryginalne zlaczki. nie chce kupic zlych. p.s. to bylo pytanie do Jarogniewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Z tego co widac to tak, bardziej interesuje mnie jakiej firmy i skad. na stronce jest napisane, ze zalecaja oryginalne zlaczki. nie chce kupic zlych. p.s. to bylo pytanie do Jarogniewa Wkręciłem złączki skręcane Innovatek 8/10, pasuję idealnie. Zmieniłem w nich tylko oringi na te ze złączek ze Storma. Wygodniejsze, idealnie pasują, i IMO fajniejsze niż te oryginalne plastikowe choinki. Ps. Kupiłeś Storma:> trzeba było Apogee wziąć :) wydajniejszy: APOGEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 kupilem go bardzo okazyjnie, wiec nie narzekam :) gdzie kupiles te zlaczki ? bo nie moge takich znalezc http://www.realitynet.pl/shop/index.php?d=produkt&id=102 http://mcs.pc.pl/produkt40.html wszystkie sa troche inne, Ty masz takie obrotowe, ktore zapobiegaja skrecaniu sie węży ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 heh, ja swojego też miałem taniej :wink: te złączki, tylko nie wiem czemu na foto są inne... http://www.realitynet.pl/shop/index.php?d=produkt&id=108 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Malik pokazał swoje nowe klocki to i jak pokaże Część zabawek leży od grudnia, czekają aż się zbiorę i podłączę wszystko. To taka mała zapowiedź nowej rewizji;) Edytowane 9 Lutego 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Piekne klocki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 klocki jak klocki ale 14 lutego od ukochanej mógłbym dostać tą pompę :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 hmm... fajne te graty ;p szczególnie ten smok na gpu mi sie pdooba, ma bardzo masywny design... ja tam widzę lainga d5 1200l/h :o ? co ta pompa dźwigac będzie ? :] kiedy odświeżony układ, no i w jakiej obudowie będzie wszystko upchane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Sadze ze powstanie bardzo fajny ukladzik - znajac Jaro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Jarogniew chcial bym miec tego swiftecha (bloczek na grafe) w swoich raczkach zajebiscie mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Jarogniew chcial bym miec tego swiftecha (bloczek na grafe) w swoich raczkach zajebiscie mi sie podoba :)Wygląd ma świetny, jak IMO reszta z rodziny, a na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na fotkach. Tylko króćce mogłyby wychodzić wyżej, w obecnej postaci nici z radiatorów sensownej wysokości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 ale Jaro kupił też bloczek na ram :) więc bez radiatorów się obędzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 no no, ładne rzeczy , kolejne wc się szykuje które będzie bardzo ładne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 ShackIT Crew - mowiac krotko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 jakieś postępy w budowie wc są? ;) szukam weny żeby się za swoje zabrać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Na razie z braku kasy, będę miał lekkie opóźnienie, chciałem zmienić budę na większą niż miałem, i dołożyć drugą chłodnicę (opcjonalnie bo do tego co mam to jedna 2x120 styka... a drugi cooltek leży i się marnuje). Pokaże WC w dwóch stylach dość różnych, ale obydwa są imo interesujące :) Zestawik będzie robiony tylko i wyłącznie dla sztuki. Będzie estetycznie i będą poprawione wszelkie błędy z poprzedniej rewizji. Wiem głupio to brzmi, w sumie to tylko chłodzenie... ale B) edit: na zachętę: Edytowane 16 Lutego 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 wygląda super :D bloczek na RAMie będziesz bezpośrednio łączyć z bloczkiem na GPU :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Pokaże dwie możliwości: - trójnik > bloki na karcie > trójnik - xxx > gpu > pamięci > xxx a korzystać będę, hmm właśnie sam nie wiem:) dlatego sprawdzę tak i tak:) ogólnie zamierzam się trochę pobawić tym układem, więc sporo oglądania będzie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Muszę przyznać Jarogniew, że z przyjemnością zajrzę do tego tematu jak już zaprezentujesz swoje wc- chociażby z powodu samego sentymentu do made in usa wc ;) PS. vga z tym podwójnym blokiem wygląda faktycznie bardzo interesująco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 [...] Wiem głupio to brzmi, w sumie to tylko chłodzenie... ale B) [...]Eee tam, chyba mało kto zakłada WC żeby "tylko chłodziło"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Jak znam Jaro - WC bedzie wypasik :) Rowniez nie moge sie doczekac "premiery" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Czy cos sie ruszylo w temacie :?: Szczegolnie interesuje mnie ten Laing D5... tez do mnie jedzie taki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Czy cos sie ruszylo w temacie :?: Szczegolnie interesuje mnie ten Laing D5... tez do mnie jedzie taki :) hmm zamawiałem redukcje/adaptery z alphacoola z 1/2" na 1/4" wewnętrzne, a dostałem 1/2" zewnętrzny na 1/4" wewnętrzny, czekam na właściwe :sad:. i uruchomię ją w końcu bo leży i się kurzy tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...