fAzA555 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 mam zamiar kupic benq dw1650 lub dw1655, mam pytanie co znajde w pudelku od dw1650? bo generalnie jest 10 zl drozsza od oem, i bardziej by mi odpowiadala bo ma ladniejszy front, slyszalem ze 5 plytek dvd jest to prawda? drugie pytanie to czy front w oem dw1655 jest z logiem czy bez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Odpowiem na 2 pytanie, front jest bez logo przynajmniej w wersji oem dw1650 nie ma loga, a pewnie w dw1655 oem tez nie bedzie bo te nagrywarki sie prawie niczym nie różnią. Ale jezeli nie zalezy tobie na technologii LS to bierz dw1650 dopłać te 10zł to boxa i bedziesz miał ładniejszy front i z logiem :) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fAzA555 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) ok a jak to jest z tymi gorszymi nosnikami typu hawk, frog, tesco czy inny shit wypala je bez problemu? edit: no i ponawiam pytanie do wlascicieli boxowych wersji co znajduje sie w srodku? Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez fAzA555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ja mam NEC 7145 i wyp0ala wszystko to i benq powinien...ale polacema zainwestować :lol2: w lepsze płytki sam mam i ypalam na benQ i 0 spalonych wszystkie i wszędzie śmigają aż miło pozdro i nie kupuj shitu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Wiesz sprawa wygląda tak [ponad 1000 płytek wypalonych, już mnie namierzają], że prawie każdą płytkę wypalisz. Mówię, prawie każdą, bo nie każda pójdzie. Nagranie to jeden kij, ważniejsze jest odtwarzanie. Zainstalujesz program X [raz, drugi a za trzecim płytka nie pójdzie bo coś tam]. wiem, bo 15% ze swoich ogromnych zbiorów musiałem wyrzucić Nagrywarka DVD LG Lepiej inwestuj w lepsze płyty przy bardziej wartościowych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...