Skocz do zawartości
_Vip_

ludziska zapychac do kin !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

do zadnego kina na zadnego eminema nie pojde.... za to co powiedzial na rozdaniu nagrod mtv i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mu w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> !!

Sory, a co powiedział???

Jestem ciekaw, bo Eminem to piździelec do potęgi, jak już kolega wyżej napisał to nie wie ćpun biało-czarny czego chce. Z tego co pamiętam to miał cos do Plaków więc jak sam "śpie-wał" Shit on U...(tyczy sie oczywiście eminema a nie Tweakowców)

Pozdro

Pedal powiedzial ze dla Polakow i zydow spiewac nie bedzie.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaj..... Filmikiem z klimatem Hip Hopowym to The Wash (Hip Hopowa Myjnia) z Dr Dre i Snoop Dogiem no i Eminemem kto widział??

Ja ogladalem z kobita. Nie wytrzymalismy do konca filmu tak sie nudzilismy. Film porazka, chyba tylko dla wielbicieli Dre i spolki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja oglądałem także na kompie i podoba mi sie chociarz najbardziej podobają mi się walki na rymy teraz kiedy powtarzam ten film ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m początek (papa dac) i końcowe walki :lol: a widziałem to juz kilka razy niepowiem. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki że mnie uśiadomiłeś. To śmierdzial walony. Trzeba chyba bedzie skręcić ku-klux-klan i podjechać po tego pajaca. NArazie chyba wezme fiata 125 i będe go ciągał 8 mil...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Film szpox, troche gupio się kończy - Rabbit odchodzi w siną dal...

po jakiego ciach!a powiedziales zakonczenie ??!!! myslisz ze to tak przyjemnie ogladac film jak sie wie co bedzie na koncu :evil:

BTW film mi sie bardzo bardzo podobal szczegulnie bitwy. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie film był nudnyyyy :? Jak słysze głos eminema to mi się płakac kce :x Mogę go najwyżej poroownac z Bad Boyem który na rozdanie nagród przyszedł w różowym garniturq... :lol: Eminem nigdy nie doruwna takim raperom jak 2pac, Snoop Dogg, X, Wu Tang Crew itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do zadnego kina na zadnego eminema nie pojde.... za to co powiedzial na rozdaniu nagrod mtv i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mu w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> !!

Sory, a co powiedział???

Jestem ciekaw, bo Eminem to piździelec do potęgi, jak już kolega wyżej napisał to nie wie ćpun biało-czarny czego chce. Z tego co pamiętam to miał cos do Plaków więc jak sam "śpie-wał" Shit on U...(tyczy sie oczywiście eminema a nie Tweakowców)

Pozdro

I wlasnie dlatego nie wiem jak jakikolwiek Polak moze sluchac jego muzyki po tym co powiedzial...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mozesz powiedziec z jakiego zrodla masz ta informacje ?

Swego czasu byla to samo z Axelem Rose tez mial cos takiego powiedziec. Nie wiem czy to prawda slyszalem to tylko . Uwierze jak przeczytam w jakims pewnym zrodle.

Plotki sie szybko rozchodza .

BTW Scorpionsi tez mowili ze wiecej dla Polakow nie beda spiewac bo ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cze 

jka dlamnie to film byl nudny, moze dlatego ze ogladalem na kompie i nie znam angielskiego na tyle dobrrze zeby zrozumiec o czym spiewaja...

To sobie sciagnij teks z freestylem np z.www.napisy.info

A film ogólnie moze byc!! :P

raczej koles zna angielski i lubi ogladal na komie w formacie dvd i oglada bez napisow (nauka jezyka) i niezna na tyle jezyka zeby rozumiec ich slowna naierdalanke

Zaj..... Filmikiem z klimatem Hip Hopowym to The Wash (Hip Hopowa Myjnia) z Dr Dre i Snoop Dogiem no i Eminemem kto widział??

ja oglodalem film ogladajac pierwszy raz wydaje sie przereklamowany! ze wzgledu jakich ma aktorow respect! a jak sie oglada 2, 3raz to jest elegancki :> tak pozatym eminem zajebista role gral w tym filmie! "i kill you" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak oczywiscie Prosze Pana - juz lece do tego kina ogladac film z tym mumi-nemi-nemem czy jak muuu tam - hyhyhy moja dziewczyna bardzo sie ucieszy jak hh puszcza jeszcze - yasne - bardzo sie ucieszy bo slucha tego co ja czyli raczej METALU -

temat :lol: buahahhahahahhaha ]:->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi