pawelw111 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam, mam problem nastepujacy...Gdy odtwarzam film w all playerze z napisami to mam podwojne napisy :blink: jak to naprawic? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Niektóre kodeki tak mają. Koło zegarka będzie ich ikonka: zielona strzałka. Klikasz prawym i wybierasz "Hide subtitles" Niestety zazwyczaj nie zapamiętują tego ustawienia i trzeba za każdym razem powtarzać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manamana Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Witam, mam problem nastepujacy...Gdy odtwarzam film w all playerze z napisami to mam podwojne napisy :blink: jak to naprawic? pzdr Siema,Wytnij napisy z folderu w którym jest film i wklej je gdzies indziej i samodzielnie otwórz,wtedy ich nieznajdzie,apropo umnie robi tak SLD Codec Pack i to on podawaja napisy.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A co to robi w Audio? Przenosimy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 wyłącz w playerze napisy, zeby ich nie wczytywał do filmu, powinny być wtedy pojedyńczo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 musisz wejsc w panel glowny tego kodeka i tam zaznaczyc Hide.... i wtedy zapamieta,,.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 juz dziala, dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...