kierownik Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Witam. Mam telewizor Panasonic 29 cali model PM11 i dziisaj gral sobie normalnie nagle obraz sie totalnie rozmyl, nie ma niebieskiego koloru wogole, jak sie wlaczy menu to jest rozmazane ze ledwo idzie przeczytac i tlo jest czarne. Co moglo sie stac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Siadło napięcie na siatkach przyspieszająco/korygujących w kineskopie. Pewnie miałesz przeskok iskry i zrobiło się zwarcie na siatkach. Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) czyli moge smialo telewizor reklamowac bo jest na gwarancji?? Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez kierownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 czyli moge smialo telewizor reklamowac bo jest na gwarancji?? tak, dostaniesz pewnie nowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Witam. Mam telewizor Panasonic 29 cali model PM11 i dziisaj gral sobie normalnie nagle obraz sie totalnie rozmyl, nie ma niebieskiego koloru wogole, jak sie wlaczy menu to jest rozmazane ze ledwo idzie przeczytac i tlo jest czarne. Co moglo sie stac?PEWNIE ESF ALBO ESR PHILIPSA BYLA WADLIWA SERIA TYCH KINOLI MADE IN FRANCE:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 dobra... mam problem... telewizor zareklamowany, w poniedzialek ma przyjechac po niego seriws, mam karton ale... moja tesciowa wy[ciach!]lila styropiany... co teraz?? rozumiem ze do serwisu wystarczy ze go dobrze zabezpiecze i zapakuje, a jezlei serwis orzeknie wymiane? co wtedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Część serwisów działa na tej zasadzie, że nie dojdzie do wymiany jeśli nie oddajesz pełnego kompletu jaki zakupiłeś. Wtedy pozostaje tylko naprawa gwarancyjna. Ale to tak jak napisałem- część! Czyli po prostu musisz się dowiedzieć jak jest w Twoim przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...