bozar Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 witam nosze sie z zamiarem zmiany platformy na pcie i przy okazji grafiki. fundusze jak to u studenta ograniczone, poza tym co jakis rok modyfikuje sprzet wiec nie pcham sie w najmocniejsze pozycje, tylko w to co w danej chwili spelnia wymagania gier. mam zamiar kupic 7600 mimo 128bitow. wersja z zalmanem mnie nie interesuje, bo mam niezle chlodzenie(pentagrama xc80 alcu) i mysle ze na nim spokojnie bede mogl gf troche pokrecic. tylko teraz problem - jak wypada wersja 128mb od galaxy??? nie jest jakas specjalnie droga, a model z 256 mb kosztuje 100 pln wiecej:/ ile ta karta po dobrym oc osiagnie w markach i jak sie bedzie spisywala w grach, tego nie wiem. dlatego zwracam sie o porade czy sie w nia pakowac czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 patrz moj sig :) ogolnie nie narzekam. wszystko co potrzebuje dziala jak nalezy (swat 4, nfs MW itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...