deserted Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Mimo że mam odznaczoną opcje: Uruchom okna folderów w osobnych procesach, to jednak to nie działa (próbowałem też zaznaczyć) i jak klikam na dysk to jego zawartość otwiera się w tym samym oknie, ale już otwarcie folderu uruchamia osobne okno itd. Da się to naprawić? win2003 Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Nie działa, bo ta opcja nie ma nic wspólnego z tym, o czym piszesz. Opcja, której szukasz znajduje się w: Panel Sterownia->Opcje folderów->sekcja "Przeglądanie folderów" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ups sorry za pomyłke. Źle napisałem. Chodziło o to że mam zaznaczone: otwórz foldery w tym samym oknie, ale to nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jednym z szybszych i w miarę prostych rozwiązań, jest utworzenie nowego konta w Windows i przeniesienie się na niego (razem z dokumentami itp), następnie usunięcie starego. Sprawdź jeszcze, czy opcja, o której wspomniałeś w pierwszym poście jest wyłączona. Jeśli foldery mają być otwierane w tym samym oknie, to nie mogą być oddzielnym procesem. Możesz też pobawić się programami do ustawiania systemu (X-Tweaker, TweakUI, Xteq Setup, TweakXP itp.), ale możesz stracić na to kilka godzin i nie znaleźć rozwiązania problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...