shakur_45 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 heh bylem dzis w 3 sklepach komputerowcyh do reszty dzwonilem :))) heh przedmiotem moich poszukiwan byl copper shim :) zdjalem radiator z proca, zabralem sie do szlifu i pomyslalem, ze dla swietego spokoju kupie sobie taka plytke :) wkrotce po tym wyruszylem ;) w pierwszym sklepie pytam sie goscia (odpowiedz nie byla taka zla w sumie ) -jest copper shim ?? - hmm, a co to ? -taka miedziana plytka na procesor -aha zaraz ie zapytam -niestety nie mamy, ale to i tak nic nie daje -no niby tak, ale dla swietego spokoju chcialem kupic -aha no tak, a to i tak 5 zl tylko kosztuje -?? ok. 20 zlotych (mowie mu ) -hmm no tak, my mamy z hurtowni po innych cenach ok niewazne po tym skonczylem rozmowe, bo nie mialem wiecej czasu :) w drugim sklepie bylo gorzej -macie moze copper shima ? -???? what ? mozesz powtorzyc -COPPER SHIM! -a co to jest ? -taka miedziana plytka na procesor -ahaaaaaaaa nie my nie mamy takich rzeczy mamy tylko radiatory z plytka miedziana na spodzie ok skonzylem rozmowe, bo spostrzeglem, ze gosciu nawet nie mial pojecia do czego to sluzy :) szkoda bylo z takim gadac :) wrocilem do domu i zalozylem bez uznalem, ze nie bede przeplacac qrde, az sie wkurzylem jak sie dowidzialem, ze placa tylko 5 zybla a sprzedaja po 20 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 brawo dla sprzedawcow w twoim miescie naprawde inteligecja .To wszystko potem sie odbija na naszych nerwach stoisz tlumaczysz a ten ............. i tak nie wie o co ci chodzi pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 qrde, az sie wkurzylem jak sie dowidzialem, ze placa tylko 5 zybla a sprzedaja po 20 :evil: no jak ja szukałem swojego to też widziałem takiego po 7zl i jakoś nie wzbudził mojego zaufania (wyglądał jakoś jak nie dorobiony). Po tym pojechalem do 4max'a, kupiłem z TT za 18zl i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 qrde, az sie wkurzylem jak sie dowidzialem, ze placa tylko 5 zybla a sprzedaja po 20 :evil: no jak ja szukałem swojego to też widziałem takiego po 7zl i jakoś nie wzbudził mojego zaufania (wyglądał jakoś jak nie dorobiony). Po tym pojechalem do 4max'a, kupiłem z TT za 18zl i jestem zadowolony im drozsze tym lepsze zawsze tak jest no prawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 z tego co ten gosciu mowil to wynikalo, ze za thermaltake'a placa 5zl w hurtowni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Oni sami sobie szkodzą, ostanio pytalem o cene radeona 9000 dla kumpla i koles w sklepie podaje cene 9000PRO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Gdybyście wiedzieli po ile hurtownie kupują MOBO 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Oni sami sobie szkodzą, ostanio pytalem o cene radeona 9000 dla kumpla i koles w sklepie podaje cene 9000PRO. bo taki sobei pomysli "a co to za roznica?" ;) niektorzy sprzedawcy nie wiedza, z eistneije cos takiego, jak pzredlurzacz do USB :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja kiedys kupilem sobie ta plytkie i niewniem jakim cudem jak ja zawsze zakladalem po pewnym czasie mialem zwis kompa :roll: ale to tez msiala byc jakas podrobka gdyz moj kolega mial copera ale byla ona troszkie grubsza od mojej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 sami nie wiedza co sprzedaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 U mnie w sklepie obok dokładnie wiedzą co to jest. Zdziwili się tylko trochę jak chciałem procka z serii AGOIA, ale też nie było problemów. BTW. Przez cały czas miałem założonego Coopera bez zdjętej folii :) - ciekawe, nie miałem pojęcia, że tam jest folia, bo była koloru metalicznegi i była bardzo dobrze przyklejona - teraz już naprawiłem błąd, ale chyba nie zobaczę na ile to pogarszało chłodzenie, bo zakładam AC a nie WC jak poprzednio. Wie ktoś może czy to mocno wpływało na chłodzenie, czy raczej minimalnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 heh taz tak mialem wszystkie sklepy w miesci przechodzielm, w 1 mieli po 36 zlotych 8O , a 2 gosciu wiedzial co to jest i nawet wiedzial co to wc. takze moja wyprawa tez zpelza na niczym. zal mi tych sprzedawcow normalnie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Nie ten temat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 heh ludzie ja to mam jazde dopiero. ksiazki czytalem, uwielbiam ten klimat. film poprostu boski dla mnie. a tu jakies1,5 tygodnia temu tatus wpada filmem do domu (zajebista rozdzielczosc- on mowil). i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> co tu robic. powiedzialem sobie za ogladne w domu dopiro jak zobacze w kinie. i siedze i sie mecze zeby se smaku nie zepsuc przed pokazem wkinie. normalnie jusz nie moge wyczymac a kusi mnie tak ze ho ho :twisted: kolega się zagubil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 wiem mialem otwarte kilka okinek z tematami i mi sie pomyla lo troche wpisalem tamto tu a to tam :P ale jusz wsio naprawilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 a tak na marginesie to szybcy jak ho ho jestescie ledwo sie zorientowalem a tu jusz 2 posty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Gdybyście wiedzieli po ile hurtownie kupują MOBO 8OZa ile :idea: :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Hmm copper shima mozna dostac w sklepie DEMO w Gdyni (kolo dworca Gdynia główna osobowa) jak ktos chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 dualek ktory kosztowla w sklepie po 1559 zeta oni mieli za 915. n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Hmm copper shima mozna dostac w sklepie DEMO w Gdyni (kolo dworca Gdynia główna osobowa) jak ktos chce :) od dzis jest tez w axelu akurat wczoraj nie mieli i dobrze jestem bogatszy o cale 20 zybla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Gdybyście wiedzieli po ile hurtownie kupują MOBO 8OZa ile :idea: :idea:Według zeznań znajomego to jest to grubo 100% ceny w sklepie. Niestety dowiedziałem się o tym pare miechów temu i coś mogłem zapomnieć- skleroza itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...