Skocz do zawartości
_Vip_

Asus czy Soltek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja uzyczam tylko konta.Pytanie od kumpla.

Czysc wszystkim.Mam do wyboru dwie plyty calkowicie za friko (kuzynek jest w stanie zalatwic,no moze prawie soltek za friko a do asusa +50zl).Albo Asus A7V333 albo Soltek DRV5 taki jak ma _Vip_.Co bedzie lepsze ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAk Asus bedzie spox to Asusa bierz, solteka raczej zostaw, nie nadaje sie za bardzo do OC i w ogóle czasami ma problemy ze stabilnoscia

Ej sorry ale czlowieku ty brednie wypisujesz .Soltek nienadaje sie do o/c no spoko - patrz podpis !!!! Problemy ze stabilnoscia - bajki opowiadasz ,co jak co ale Solteki slyna wlasnie ze stabilnosci !!!! zastanow sie przez chwilke co piszesz a pozniej dopiero pisz.Zgoda ze pierwsze wersji DRV5 to byla kiszka ale teraz sprawa wyglada troszke inaczej.A ten Soltek co kumpel sie pytal to dokladnie jest DRV5-C wiec ten nowszy.W.G mnie niewarto doplacac 50zl do tego Asusa ale to moje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee tam "czarna seria"... Problemy były głównie z flashowaniem biosu, opisane na ich stronie. A z tych dwóch to jednak Asus. Co prawda ze swoim od wczoraj walczę, ale chyba już wygrywam ;) , bo wreszcie chodzi stabilnie na FSB 166... Ogólnie dobra płyta, jestem z niej zadowolony, z poprzednim prockiem (Palomino 2000+) nie robiła żadnych problemów. Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...