_Vip_ Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja uzyczam tylko konta.Pytanie od kumpla. Czysc wszystkim.Mam do wyboru dwie plyty calkowicie za friko (kuzynek jest w stanie zalatwic,no moze prawie soltek za friko a do asusa +50zl).Albo Asus A7V333 albo Soltek DRV5 taki jak ma _Vip_.Co bedzie lepsze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 chipy te same, mimo ze mam solteka to tu wybralbym asusa... a co z gwarancja? Bo byla czarna seria a7v333, moze sie np okazac ze plytka pochodzi pare dni i koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 JAk Asus bedzie spox to Asusa bierz, solteka raczej zostaw, nie nadaje sie za bardzo do OC i w ogóle czasami ma problemy ze stabilnoscia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 JAk Asus bedzie spox to Asusa bierz, solteka raczej zostaw, nie nadaje sie za bardzo do OC i w ogóle czasami ma problemy ze stabilnosciaEj sorry ale czlowieku ty brednie wypisujesz .Soltek nienadaje sie do o/c no spoko - patrz podpis !!!! Problemy ze stabilnoscia - bajki opowiadasz ,co jak co ale Solteki slyna wlasnie ze stabilnosci !!!! zastanow sie przez chwilke co piszesz a pozniej dopiero pisz.Zgoda ze pierwsze wersji DRV5 to byla kiszka ale teraz sprawa wyglada troszke inaczej.A ten Soltek co kumpel sie pytal to dokladnie jest DRV5-C wiec ten nowszy.W.G mnie niewarto doplacac 50zl do tego Asusa ale to moje zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Eeee tam "czarna seria"... Problemy były głównie z flashowaniem biosu, opisane na ich stronie. A z tych dwóch to jednak Asus. Co prawda ze swoim od wczoraj walczę, ale chyba już wygrywam ;) , bo wreszcie chodzi stabilnie na FSB 166... Ogólnie dobra płyta, jestem z niej zadowolony, z poprzednim prockiem (Palomino 2000+) nie robiła żadnych problemów. Polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ja tez mam solteka ale polecam asusa (lepsze mozliwosci OC ;]) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 dla mnie zdecydowanie asus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 obie plyty bardzo dobre, ale nieco leprzym wyborem będzie Asusik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...