kenfollet Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Więc. W mojej kochanej Nokii 6800 zrobili miedziane (prawdopodobnie!!) styki łączące klawiature z telefonem (klawiatura się otwiera i jest qwerty). Rok temu miałem ten sam problem i zrobili na gwarancji ale teraz po gwarancji zostały wspomnienia więc chcę to zrobić sam... Styki są prawdopodobnie miedziane i pokryły się czarnym nalotem przez co klawiatura gubi styk (nie świeci się i klawisze nie działają). Na forum o telefonach nikt mi nic nie poradził więc piszę tutaj... Może specjaliści od chłodzenia wodnego mają sposoby na miedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 napisz lub poszukaj tutaj: http://www.elektroda.pl/rtvforum/forum5.html napewno Ci ktos pomoże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Tyle, że w 6820 już pomyśleli i połączyli to przewodem biegnącym w tym "ramieniu" czy jak to nazwać. Ja moje styki widze bo są na wierzchu i się zużywają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...