Konar Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mam pytanie mam u siebie w obudowie dodatkowe wyjscie 2xusb i audio (mic i wyjscie na mini jackach). I teraz pytanie czy mozna gdzieś dostać takie układy i kable do podłączenia? Koleżanka ma miejsce w obudowie pod taki układ, ale go nie posiada, a prosiła mnie, żebym się zorientował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 W sklepach komputerowych czy na allegro mozna swobodnie cos takiego dostac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) To albo ja jestem już tak ślepy bo na allegro szukałem wcześniej dzisiaj i nie zauważyłem, a co do sklepów komputerowych. Hmm znaczy wojewódzka wies nie jest zaopatrzona w takie oprzyrządowanie. Edit: Ma to jeszcze fachową nazwę? Add: Siedziałem dziś 2h na allegro i nie znalazłem więc prosiłbym o pomoc. Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Konar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Pomijając mój poprzedni post odnośnie tego modułu audio + usb podłączyłem wszystko w komputerze i wszystko było by ładnie pięknie gdy nie fakt, że na tym wyjściu audio odwrócone są kanały. To normalne? Bo kupiłem dziś jeden taki moduł montuje i lipa, poszedłem wymienić i znów to samo. Jakieś propozycje oprócz przelutowywania? A i jeszcze jedno te wtyczki co podłącza się do samego modułu można jakoś rozgiąc wejście na pin i podmienić kable i zagiąc, żeby się trzymało? Jakiś speclaistyczny osprzęt do tego jest? Na przyszlosc nie zakladaj dwa razy tematu o tym samym. costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...