Skocz do zawartości
Konar

Układ Usb I Audio Od Obudów + Kabel Do Podłączenia

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie mam u siebie w obudowie dodatkowe wyjscie 2xusb i audio (mic i wyjscie na mini jackach). I teraz pytanie czy mozna gdzieś dostać takie układy i kable do podłączenia? Koleżanka ma miejsce w obudowie pod taki układ, ale go nie posiada, a prosiła mnie, żebym się zorientował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To albo ja jestem już tak ślepy bo na allegro szukałem wcześniej dzisiaj i nie zauważyłem, a co do sklepów komputerowych. Hmm znaczy wojewódzka wies nie jest zaopatrzona w takie oprzyrządowanie.

Edit: Ma to jeszcze fachową nazwę?

Add: Siedziałem dziś 2h na allegro i nie znalazłem więc prosiłbym o pomoc.

Edytowane przez Konar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomijając mój poprzedni post odnośnie tego modułu audio + usb podłączyłem wszystko w komputerze i wszystko było by ładnie pięknie gdy nie fakt, że na tym wyjściu audio odwrócone są kanały. To normalne? Bo kupiłem dziś jeden taki moduł montuje i lipa, poszedłem wymienić i znów to samo. Jakieś propozycje oprócz przelutowywania? A i jeszcze jedno te wtyczki co podłącza się do samego modułu można jakoś rozgiąc wejście na pin i podmienić kable i zagiąc, żeby się trzymało? Jakiś speclaistyczny osprzęt do tego jest?

Na przyszlosc nie zakladaj dwa razy tematu o tym samym.

costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi