Skocz do zawartości
zembol

Zailacz 360 wat chifteca

Rekomendowane odpowiedzi

...dla tych co nie wiedzą - ten chieftec to enlight. ale juz o tym pisałem...

dla tych co nie wiedza zarowno ENLIGHT jak i CHIEFTEC to jest SIRTEC ale juz o tym pisalem - jak ktos nie wierzy niech rozlupie obudowe na PCB powinno byc napisane :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to spoko, chyba sobie taki zakupie, bo moj codegen 300 watow mimo ze ma regulacje termiczna wiatraka to wyje na maksa (wniosek taki ze juz biedak nie wyrabia, wcale sie nie dziwie codegen 300 w to pewnie 150 w z inna najlejka :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A GDZIE TAKIE SPRZEDAJA PO 200 ZL???  bo sam zastanawiam sie nad kupnem nowej zasilki

Newsów nie czytasz :wink:

Mamy te zasilacze za 199 zł, ale jeszcze nie ma ich na stronie

W polowie lutego beda 420W chiefteca.

zapraszam www.chieftec.pl

lub na maila michal@chieftec.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym bral na 100%,sam sobie taki kupuje (UWAGA: Na gieldzie w WAWIE sa te CHiefteci po 220 zł!!! -> Znajdziecie przy WIELKIM stoisku z ksiazkami, od wejscia z pol mokotowskich, nie od stodoly!!! NYO :) BIERZ!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym bral na 100%,sam sobie taki kupuje (UWAGA: Na gieldzie w WAWIE sa te CHiefteci po 220 zł!!! -> Znajdziecie przy WIELKIM stoisku z ksiazkami, od wejscia z pol mokotowskich, nie od stodoly!!! NYO :) BIERZ!!!!

Witam

zavader mógłbys coś bradziej szczegółowo na temat lokalizacji tych chiefteców na giełdzie bo jakoś nie kojarzę, czy wiesz jakiej firmy/sklepu jest to stoisko i czy mają też 420 ?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ten deer co jest w sklepie 400 waciszy duzo goprszy od niego ?

Mam tego Deer-a sprzet jak w podpisie + 2x dyski 80 GB 7200 obr/min zimna katoda 2xSwiecący Wentylator + 4x zwyczajny wentylator Nagrywarka + DVD komp pracuje 24h/dobe od 4 miesiecy i zadnych wachań napięć !!! A przy tym niesłyszalny !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...