Krydor Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam.Mam monit jak w tytule.I teraz mam pytanie bo nie jestem z niego zadowolony.Chcialbym sie poradzic na co zwracac uwage jezeli bralbym monitor ktory mialby slyzyc do gier.Czy kazdy monitor jest dobry czy jednak trzeba zwracac uwage na jego mozliwosci.CHodzi o to ze na moim samsungu jakich kolorow,jasnosci,kontrasu w kracie graficznej aa i anizotroping bym nie nastawil nie widze tyle ile powinnienem.Dokladnie chodzi o to ze jak jakas postac jest oddalona nie widac jej albo zlewa sie z tlem(podaje na przykladzie csa).Nawet jak jest blisko tez jej nie widze bo zlewa sie z tlem.Moze kineskop jest fabrycznie zwalony.Tak jakby brakowalo ostrosci.Wiec na co zwracac uwage?Ewentualnie moge sprzedac tego i kupic jakiegos LCD. Dodam jeszcze ze jak zmienie odswiezanie z 60 hz na 100hz jakosc obrazu diametralnie sie pogarsza-staje sie taki rozmazany.OCB? Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Krydor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Na obraz monitora analogowego ( zwłaszcza CRT ) ogromny wpływ ma jakość wyjścia D-Sub ( poza oczywiście samym monitorem ) . Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...