Gość Pioorek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam. Mam maly problem... na dysku c: mam bardzo malo miejsca wolnego, musilbym pare giga ta mwrzucic - nie wiece moze czy mozna jakims programem 'podkrasc' pare gb z jakiejs partycji i dodac je do c: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomkierz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=208985&hl= Tu jest wszystko opisane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Program Partition Magic :) Możesz dowolnie zmieniac rozmiar partycji (zmniejszac, zwiekszac) i dodawac innej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ale za nim to zrobisz to zabezpiecz ważniejsze dane na plytkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ale za nim to zrobisz to zabezpiecz ważniejsze dane na plytkach.Ja dopiszę że tak na wszelki wypadek. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A ja jeszcze dodam że podczas całego procesu broń cie panie nie resetuj pc i nie rob na nim czegokolwiek. Doprowadzi to to niechcianych skutków :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...