Gość M@St3R Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Elo ;) Dzisiaj podczas normalnej jak co dzien pracy na pc, wyskoczył mi nigdy dotąd nie znany mi błąd: Ktoś wie o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Jak głosi sam napis, jest to wyjatek (w uproszczeniu: typ błedu). Jeśli problem się nie powtarza, to nie ma się co przejmować. Co było włączone, gdy się pojawił błąd? Jakaś przeglądarka czy program napisany w Java (np. Azuerus). W razie dalszych problemów, to: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ja...+Google&lr= np. tu: http://forum.java.sun.com/thread.jspa?foru...threadID=471340 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Bląd wyskoczył mi jedynie przy otwartym Firefoxie i GG. Juz drugi raz w tym dniu tak mam. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 W takim razie w 2 linku, w ostatnim poście podane jest rozwiązanie (przełączenie jakiejś opcji w Java Control Panel). Można też spróbować zainstalować nowszą/starszą wersję Java. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dzieki za zainteresowanie. Zainstalowane nowszej wersji Javy pomoglo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Mam ten sam problem. Zainstalowanie nowszej wersji javy nic niedalo. Pomocy !! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Może to nie problem stricte z javą, a z przeglądarką ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 wyraźnie widać, że dochodzi do odwołania się do null'a, co powoduje niezłą padaczkę. Podaj przy jakim aplecie, aplikacji i w jakiej sytuacji otrzymujesz taki komunikat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Takie okno wyskakuje mi podczas wlaczonego firefoxa ale tylko gdy wejde na jakąs strone z java np. czat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...