Skocz do zawartości
Quarion_Blass

Poradźcie Coś, Bo Mi Już Ręce Opadają....

Rekomendowane odpowiedzi

Zacznę najlepiej od początku. Dwa dni temu wymieniłem sobie windowsa, po wymianie gdy zainstalowałem już wszystkie potrzebne rzeczy, zainstalowałem Heroes V(oryginalne żeby nie było wątlipowści). Na poprzednim windowsie Heroes V chodziło mi bez problemu a na tym po kliknięciu na ikonkę resetuje mi się komp... Mój konfig w podpisie. Wszystkie 3DMarki chodzą bez problemu... Oto lista rzeczy które próbowałem już zrobić:

1. Uruchomienie gry na "odkręconym" procesorze(myślałem że to może wina mojego zasilacza).

2. Uruchomienie gry na moich starych 256Mb ddr 266Mhz.

3. Instalacja windowsa od nowa.

4. Uruchomienie gry na 3 różnych wersjach sterowników.

5. Uruchomienie gry po instalacji wszystkich patch'y.

Już nie wiem co można zrobić, aby te Heroes V działały. Może wam się uda coś wymyśleć...

Edytowane przez Quarion_Blass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Jeśli mowa o sterownikach, to zapewne do grafiki. Spróbuj zmienić te od płyty.

2. Jaki system? Jaki Service Pack (jeśli jest)?

3. Jeśli system nowszy od XP, to spróbuj tryb zgodności z XP. Ostatecznie nawet w XP można spróbować zgodność z 2000.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

System Xp Pro Service Pack 2. Z tymi sterownikami od płyty to niezły pomysł, na tym windowsie pierwszy raz zainstalowałem sterowniki z mojej płyty od asrocka(nigdy wcześniej nie widziałem potrzeby, a dzisiaj mnie coś podkusiło :P)

EDIT:

Mam dobijące pytanie... jak usunąć te sterowniki od ASRocka ? Nigdzie nie mogę ich znaleźć...

Edytowane przez Quarion_Blass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi