Aquarium Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 No i po dodatku .... Autorzy brzydko sobie zagrali i przerywają fabułę w decydującym momencie :/ .... Będzie kolejna część ... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Na stronie gram.pl pojawil sie patch poprawiajacy bledy w polonizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mi UpradeLauncher nie wykrywa zadnej nowszej wersji <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Nie sprawdzalem launchera, wszdlem na strone po prostu :P Pliczek wazy jakies 3MB, robi upgrade z 2.0 do 2.0A (przynajmniej wg. tego, co jest w instalatorze napisane). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Dobra juz mam, dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zrobili patcha poprawiajacego polonizacje, a nadal sa w niej bledy, typu "wybrane oddzialy moze" w opisie runy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 I po dodatku... zakonczenie fabuly mozna podsumowac tylko jako "ciag dalszy nastapi" :? Mialem lekkiego stracha, ze nie zdaze w ostatniej misji - cel wykonalem ostatniego mozliwego dnia :lol2: na szczescie sie udalo. Swoja droga - kto podkladal glos Raelagowi w polskiej wersji? Jezu, co za pedal (we wszelkich negatywnych znaczeniach tego slowa), w dodatku ma tak idiotyczna intonacje, ze szatkuje zdania w przypadkowych miejscach, co dodatkowo uniemozliwia sluchanie go. Tragedia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja również mam już za sobą ten dodatek. Ogólnie trzeba go ocenić pozytywnie. Co prawda są tylko trzy kampanie, łącznie 15 misji, ale oprócz tego Map Generator, nowe miasto i nowe rozwiązania w rozgrywce, które były co prawda w czwartej części, ale chyba dobrze, że powróciły. Chodzi mianowicie o karawany. Trochę nieładnie postąpili twórcy gry kończąc kampanię w takim momencie. A co w następnym dodatku? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « W następnym dodatku będziemy mogli poznać miasto orków. Kampania będzie dotyczyła tej piątki, która walczyła razem w ostatniej misj i wesoła gromadka będzie ścigać Biarę i Alrica (którzy chcą dzieciaka ;)). Raeleg pojedzie na wschód walczyć z orkami... Pewnie znowu będą trzy kampanie, w tym ostatnia łączona. Jeśli każdy kolejny dodatek do V będzie zawierał nowe miasto, no to co by nie mówić, to dodatki będziemy oceniać zapewnie pozytywnie. Widać Nival podchodzi trochę inaczej do całej sprawy niż 3DO, bo w Heroes III mieliśmy dwa dodatki, z czego tylko jeden zawierał nowe miasto. Nival będzie nam chyba w każdym dodatku dawał kolejny zamek. :) Jeszcze tylko żeby ta gra była lepiej zoptymalizowana, bo w tej chwili trochę odechciewa się grać. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Co prawda są tylko trzy kampanie, łącznie 15 misji Podstawka miala 30 misji, wiec nie jest to takie "tylko" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Hehe natknalem sie na smieszna rzecz, robie ostatnia misje 2 kampanii, zakupilem bohatera a raczej bohaterke. Ebba, kapłanka runów. Wszystko byłoby spoko gdyby nie to że na avatarku jest kobieta, a w grze siedzi brodaty gość w masce :lol: Już mogliby postarać sie żeby takich buraków nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 To nie wiesz, ze u krasnoludow nie idzie odroznic plci po wygladzie (patrz: T.Pratchett, The Fifth Elephant)? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Krasnoludzkie kobitki są brodate :lol: :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 OMFG w takim razie wybaczcie moja ignorancje :lol: tak czy siak brodata kobieta wzbudzila usmiech na mojej twarzy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Wyszedl polski patch 2.01: http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1488 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Czy ktos moze mi powiedziec co trzeba zrobic (albo w jakiej kolejnosci) w 1 misji 3 kampanii?? Kaza mi znalesc jakies sekretne miejsce kultu, laze po calej planszy w dodatku z lipna ekipa i nijak nie ogarniam co trzeba zrobic. Co jakis czas tylko pokazuja mi sie rozne miejsca (po wygranych bitwach) i dodatkowo tez co jakis czas odslania sie jakby mapka (taka jak przy odkrywaniu obeliskow). No idea co mam zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Okolo lewego dolnego rogu mapy musisz podejsc do wiezy obserwacyjnej i odkryc kawalem terenu, jesli dobrze pamietam. Ogolnie miejsce, ktorego sie szuka, jest gdzies w okolicach lewego dolnego rogu - jak dasz screena z mapa, to postaram sie pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 prosze bardzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Pisze z pamieci, wiec super precyzyjnie nie bedzie, ale - pokrec sie w okolicach skrzyzowania trzech drog na poludniu, ew. na zachod od tego skrzyzowania. Mozliwe, ze do miejsca zakonczenia prowadzi ktorys z teleportow. Pamietam, ze przeszedlem ta misje jakos na czuja i troche fartem udalo mi sie znalezc rozwiazanie, stad nie pamietam dokladnie jak to szlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Zna ktoś jakiś sposób na optymalizacje gry ?? Bo na mapie przygody wolnoo działa :/ Wyszedł jakiś patch do dodatku usprawniający gre ? BTW. H5 bez dodatku śmigał w miare ładnie i szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 OK, krotka pilka. Mozna prosic o przepis do ostatniej misji 3 kampanii?? Chce szybko skonczyc gre, bo format musze zrobic, a nie chce mi sie potem znowu wszystkiego instalowac dla jednej misji :] Z gory dzieki za pomoc. Ok, juz nieaktualne. Wpienilem sie ostro, bo z gra cos jest nie halo. Lece do typa od razu po zdobyciu miasta (C3M5) to ma wojsko takie ze nie daje rady, lece tam pod koniec miesiaca, wojsko ma 5 razy wieksze (nie ma szans zeby uzbieral tyle w 4 tygodnie). Prosba: niech ktos mi powie jak sie konczy dodatek? Nie chce mi sie siedziec nad ta misja, a wiem ze koncowka ma zwiazaek z kolejnym dodatkiem, takze chcialbym uniknac "dziury" w fabule. Wiem, ze dziwna prosba, no ale coz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Niestety ostatnio wyczyscilem wszystkie nadmiarowe save'y - podeslalbym Ci jakis z tej misji. Na pewno ja przeszedlem, niestety nie pamietam juz w tej chwili jak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Wiem, ze dziwna prosba, no ale coz.Tak się składa, że zostawiłem swój profil i sejwy do HoF. Zainstaluję gre, dodatek i posprawdzam stany gry. Poczekaj jakieś 30-40 minut. W międzyczasie podaj jakiegoś emaila, na pw na przykład. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Mam szybkie pytanie. Gdzie wrzucic sciagniete mapy z nety, by moc w nie grac w trybie pojedynczej misji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 tworzysz katalog : maps i juz szybkie pytanie czy jest jeszcze jakis nieoficjalny dodatek do HM'nM ? taki jak np legends of the ancients http://lota.celestialheavens.com/ mowie oczywiscie o kampaniach a nie pojedynczych planszach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...