jezol Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam Czy do plyty glownej K8NSC wejdzie procesor x2 3800 ?? w sklepach internetowych tylko jest napisane ze wchpodza AMD 64 i FX. Na stronie GIGABYTE jest napisane ze niby wchodza. Czy ktos z was sprawdzal taka konfiguracje ?? Czy taka zmiana bedzie oplacalna ? Moze poczekac do stycznia i zmienic MOBO, Grafe, Proca i ramy ? Narazie na taka zmiane nie mam siana, a jak wiadomo teraz plyta mnie ogranicza (AGP) zeby jaka grafike lepsza wlozyc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 wejdzie, ale moim zdaniem nie ma sensu wkładać X2 3800, też się się nad tym zastanawiałem ale chyba poczekam na X2 4800 aż stanieje :P a swoją drogą jakie masz pamięci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) wejdzie, ale moim zdaniem nie ma sensu wkładać X2 3800, też się się nad tym zastanawiałem ale chyba poczekam na X2 4800 aż stanieje :P a swoją drogą jakie masz pamięci ?Tak to mozna czekac az do smierci.Wejdz do topicu o X2 i zobaczysz ze teraz wszystkie x3800+ robia min 2.5ghz(masz wtedy swojego 4800) na stock vcore seria BV bo CD to juz inna bajka. @jezol Jak ci plyta ogranicz wes ja sprzedaj i kup Asrocka bedziesz mial PCI-e te same OC ..Mialem twoja plytke po zmianie na Asrocka nic niestracisz.A zyskasz SATA2. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no skoro naprawdę ten 3000+ na 2,5Ghz mu nie wystarcza to niech kupi tego X2 3800, moim zdaniem teraz to strata kasy, bo ten 3000+ jak dla mnie jest narazie wystarczająco szybki, ale jak kto woli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak sprzeda swojego procja to jest juz oplacalne ceny 3800+ polecialy duzo do dolu.A konfort pracy na X2 jest zauwarzlnie lepszy do A64. Jest jeszcze jedna opcja i raczej najlepsza Jak ci to narazie wystarcza wstrzymaj sie ,zbieraj kase,sprzedaj kompa,i wtedy C2. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Hmm a to sata2 o kant d... rozbic ;). Na bank na k8nsc hula x2 i wystarcza w zupełności . Juz niebawem zagosci i u mnie :). Mam nadzieję tylko ze wykrece go na 2,5 ghz. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Dzieki za odpowiedzi, w pponiedzialek pojade kupic. Co do pamieci mam 2x 256 goodramu. Ale jezeli zmienie procka, to na poczatku pazdziernika kupie 1x 1024 i po miesiecu dokupie 2 kosc, albo poczekac i kupic na poczatku Listopada od razu duala 2x 1gb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...