DanLipman Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam, niedawno opisywałem problem z płytą główną (z którą już sobie poradziłem) ale teraz jak zawsze u mnie bywa, pojawił się nowy. Podczas grania zdarzają mi się momenty, w których obraz staje w miejscu (dźwięk działa ok) na jakieś 10s, i poźniej wszystko wraca do siebie, jednak wczoraj wyskoczył blue screen z błędem, którego przyczyną był plik nv_disp. I teraz pytanie, czy najlepiej zainstalować sterowniki ze strony nvidii (jak lamer użyłem tych z płyty) czy może zasilacz 400W to za mało aby zasilić 2 dyski, dvd, GF7900GT, procesor i 2 sloty pamieci. Jesli ktoś miał podobny problem, proszę o poradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Podaj dokładną konfiguracje kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 jaki to zasilacz? bo 400w to moze miec prokomp i codegen xD... Jezeli dali tobie z grafa sterowniki to znaczy ze karta powinna bez problemu chodzic na tych sterach. Czy zainstalowales stery od mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Czytaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Także obstawiam zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A mi identyko sie dzieje w Civilization 4 jak mam procka zaduzo podkreconego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanLipman Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Dzięki panowie za podpowiedź. Problemem rzeczywiście był zasilacz. Kabel, który zasilał PCI-E na płycie głównej był przerwany, co mogłoby pewnie nawet doprowadzić do spalenia grafiki albo płyty. Wymieniłem na Tagana i wszystko burzy bez zarzutu. Dzięki serdeczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...