szpak Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 tak jw temacie a płyty to : gigiabyte GA-7VAX KT 400 CENA 422 ZŁ epox 8K5A2 KT333 CENA 4250 ZŁ ktora z tych płyt ma lepsze mozliwoasci oc bo po płycie ma byc athlon 1700xp bo i trzeba by było z niego maxa wycisnac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 powiem szczerze miałem tego epoxa ale w moim przypadku cos zle obsługiwał tego 0.13 więc kupiłem 7VAXP i też jest kozacka do podkręcania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 gigabyta ale najlepiej bys zobil jakbys cos na nforce 2 kupil :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 to to ja wiem ale ja i tak juz swoj budrzet przekroczyłem na płyte miało pujsc tylko 350 zł a juz za 420 jest ...ale ten gigabyte to nie jest 7vaxp tylko 7vax to jest chyba troche okrojona co ..ale bios jest chyba ten sam tz własciwosci o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Spośród tych dwóch to Gigabyte z cała pewnoscia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Stawiam na GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Bierz GB Nie laduj sie w tego epoxa. Kumpel mial i narzekal na niego Ale decyzja jest twoja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 no ja tez jestem bardziej za gigabytem w kacu kt 400 ...a na tego tz na epoxa zwrociliscie owage na innym topiku gdzie epoxy były najbardziej popularne wiem ze to nie ten sam model ale firma bardzo chwalona ...wiec sobei takpomyslałem ..a jest ktos co ma ta płyte dokładnei ten model ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 pewnie ze ten epox do oc w porównaniu z gb -w zasadzie nie ma porównania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 typowo overclockerskie mobo to epox bez dwoch zdan i wydajnosc ma bardzo dobra choc gigabyte jest tez pewnie calkiem calkiem BTW a moze kupisz to co mam w podpisie niecale 400 pln z transportem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ja bym jednak stawial na GA-7VAX KT 400 chociaz teoretycznie epox do podkrecania bylby lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 to to ja wiem ale ja i tak juz swoj budrzet przekroczyłem na płyte miało pujsc tylko 350 zł a juz za 420 jest ...ale ten gigabyte to nie jest 7vaxp tylko 7vax to jest chyba troche okrojona co ..ale bios jest chyba ten sam tz własciwosci o/c Okrojaona wersja to GIGABYTE GA-7VA i ten ma troche inny bios(czyt.gorszy?) i bez dual biosu. GIGABYTE GA-7VAX jest z lanem i jest ok. GIGABYTE GA-7VAXP to wersja z lanem,raidem i firewire a GIGABYTE GA-7VAXPU to inna bajka:) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 mam tą płyte i jest zajebista żadnych problemów a kreci sie też spoko xp1,7 na tej płycie wykręciłem na 2300mhz a i mój wynik w 3 demarku też cos mówi o plycie.nie zastanawiaj się dłuzej nad nią.pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 GigaByte Nowszy chipset, może nie szybszy ale bardziej przyszłościowy agpx8 itp.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ja tez jestem za gigabyte super sie na niej kreci w poniedzialek zmieniam pamiatki to poszaleje dalej :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 uu bierz epoxa nie tylko ze lepszy ale i tańszy!!! 4250 ZŁ GIGABYTE'a to ciut za dużo :) Epox!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ja chyba postawilbym na GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 uu bierz epoxa nie tylko ze lepszy ale i tańszy!!! 4250 ZŁ GIGABYTE'a to ciut za dużo :) Epox!! noo 4250 to stanowczo za duzo:)) ale za 400 mozna juz kupic:-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 uu bierz epoxa nie tylko ze lepszy ale i tańszy!!! 4250 ZŁ GIGABYTE'a to ciut za dużo :) Epox!! noo 4250 to stanowczo za duzo:)) ale za 400 mozna juz kupic:-))) Albo dorzucic troszeczke do tych 400zl i kupic Epoxa 8RDA - nawet bez "+" :wink: IMHO o wiele lepsze rozwiazanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Każdy chwali to co ma :) Więc gigabyte 7vax.Od 7va rużni się jeszcze brakiem zmiany mnożnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Każdy chwali to co ma :) Więc gigabyte 7vax.Od 7va rużni się jeszcze brakiem zmiany mnożnika. znaczy sie ze jak nie ma na niej zmiany mnoznika ?? uuu to nie dobrze a nawet bardzo zle no ale wiekszos jest za gigabytem kurde teraz to juz zupełnienie wiem ....hmmm oblukam dokładnie wsklepie i moze poczekam do poniedziałku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 a i jeszcze luknijcie tuta http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=21088 chyab zostane przy gigabycie jednak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 czekaj gigabyte 7va niema zmiany mnożnika a gigabyte 7vax juz ma, tak samo 7vaxp też ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 a w takim razie jest ok czyli gigabyte no to juz wszystko jasne dzieki wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 spox :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 a i jeszcze luknijcie tuta http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=21088 chyab zostane przy gigabycie jednak sugerowac sie jednym zwaolonym epoxem to chyba porażka tak jakby gb się nie trafiały padnięte ale jesli chcesz gb to ok-dobre mobo-ale dostaniesz qrw.... przy zmianie mnozika na płycie no i ten nieszczesny shotdown działajacy dopiero powyzej 100st. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 bartezjusz a mozesz mi dac jakies specyfikacje dokładne co i jakie ma w biosie ten epox ?? bo gb to wiem a epoxa to zupełnie nei znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 przeczytaj to i decyzje podejmij sam...........http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=21088 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Jak nie bedziesz extrymalnie kręcił to bierz Gigabyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 kurde byłem w sklepie i teraz to juz zbaraniałem (koles sie zan na rzeczy ) i odradził mi gigabyte i polecił solteka75 frv cos takiego powiedział ze jest szybszy od gigabyta i ze lepszy do krecenia jakas tam opcja w biosie i wogole wszystie zmiany z poziomu biosu a no i ma lepszy serwis .....wie ktos cos o tej płycie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...