Elektron Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Co byscie wzieli : Maxia czyCaviara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Caviara, ze względu na 3 letnią gwarancje, wydajność obu dysków bedzie bardzo zbliżona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 oba dyski są bardzo wydajne i bardzo dobre tak jak kolega wyżej powiedział nie odczujesz zbyt dużej różnicy w wydajności pozatym mam caviara i jego moge polecić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jesli juz to sa dwie zasadnicze roznice po pierwsze caviar ma 3 lata gwarancji a to sporo, natomiast ATA 133 robi swoje u maxtora. Jednak momimo to Stawiam na caviara, w razie gdybys spzedawal masz 3 lata gwary nom i bardzo szybki dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Caviar, jak kupisz to ci nie będą wytykać że źle wybrałeś :lol: Dobry dysk, nie powali cie wydajnością, ale z pewnością powali pod tym względem konkurencję. Szybki, nawet cichy. Chyba że znajdą się zwolennicy Maxtora... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 A ja wziełem Maxia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Mam dwa Maxtory 40 i 60GB oba 7200 i śmigają aż miło... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 A ja wziełem Maxia :) I dobry wybór masz pewnosc ze jest twardszy od Caviara, nom i ATA133 w przyszlosci sie przyda, wyzsza cene dostaniesz jak bedziesz chcieal sprzedac. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Kupuje na dniach dysk i nie wiem, ktory ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. Wybieram miedzy Caviarem, a Maxtorem. Caviar ma 3 latka gwarancji,a to sie chwali. Ale ktory bedzie lepszy i dluzej pozyje? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Ja mam Caviara i go szczerze polacam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Caviar - świetny dysk. Mam go od niedawna i moge powiedzieć tylko jedno --- WYMIATA!!! Bardzo cichy, extremalnie szybki. Hyhy, zabrzmiało jak kryptoreklama... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 moj glos oddaje na caviara jb ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoS Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Caviar jest nieco cichszy od Maxtora. Poza tym nie ma wielkich różnic. Obie firmy są solidne. Jeśli miałbym wybierać, to pokusiłbym się o dłuższą gwarancję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ja mam Caviara i śmiga aż miło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Caviar jest nieco cichszy od Maxtora. Poza tym nie ma wielkich różnic. Obie firmy są solidne. Jeśli miałbym wybierać, to pokusiłbym się o dłuższą gwarancję. Czy ja wiem... bawiłem się niedawno Maxtorem i stwierdzam że jest on minimalnie cichszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 witam... Ja kupilem sobie 2 dyski po 40BG i jedna 80GB oczywiscie Caviarka... Jestem z nich strasznie zadowolony :P no i 3 latka gwarancji... Polecam te Caviarki z 8mb Cache SE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Caviarka is the best Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...