m_krzywy Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) W niektórych grach nie mozna ustawic częstotliwosci odświerzania. Gry te odpalają mi sie w formie widescreena z powodu za niskiej częstotliwości odświeżania ... występuje to w niektórych sterownikach. Jak ustawic na stałe ze przy danej rozdzielczosci będzie np. 85 Hz. --------------------- Poprawiłem Domik Edytowane 1 Września 2006 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Mozna ustawic ze wszystkie aplikacje 3d beda dzialaly z odreslona czestotliwoscia. Start/uruchom/dxdiag/wiecej pomocy/zastap/wartosc zastepcza wpisujemy ile chcemy np. 85. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamservice Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 to jest dla direct3d a dla opengl? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_krzywy Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 No dla opngl tesh by sie przydało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Problemy Z Odświerzaniem ??? wtf ?? wejdź na TĘ stronę albo sobie ściągnij TO po czym zainstaluj i nie kalecz więcej języka polskiego. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_krzywy Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Mam już FireFoxa. Offtopic usiłujesz tu rozpocząć. Jeśli nie masz pomysłu co napisać to nie pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 m_krzywy 15 minut temu zwrocono Ci uwage na razacy blad ortograficzny. Olales sprawe wiec zyskujesz %. BTW. za tesh nastepnym razem tez oberwiesz. Nie mam zamiaru cackac sie z taka pisownia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Wracajac do tematu :lol: to poszukaj tego w sterownikach, albo chyba w riva tunerze tez to gdzies widzialem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_krzywy Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ban na pisanie mi minął :lol: to moge cie poprosic o sprecyzowanie ... przeszukałem RiveTunera i nie znalazłem opcji która mnie zainteresuje tzn. rozwiąże moj problem z odświeżaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ban na pisanie mi minął :lol: to moge cie poprosic o sprecyzowanie ... przeszukałem RiveTunera i nie znalazłem opcji która mnie zainteresuje tzn. rozwiąże moj problem z odświeżaniem. zainstaluj to : http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815 pomoze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_krzywy Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Wielkie dzięki... pomogło. W ustawieniach sterownika "na sztywno" ustawiłem częstotliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...