Skocz do zawartości
arthurc

Połączenie Sieci Bezprzewodowej

Rekomendowane odpowiedzi

Oprocz iknony sygnalizujacej polaczenie wifi, ktora instaluje sie wraz z oprogramowaniem hp, jest jak mi sie zdaje standardowa (tzw. telewizorek), oczywiscie polaczenie jest niekaktywe, jak usunac te ikonke? :huh:

Wszystkie ikony związane z oprogramowanie HP można usunąć z paska poprzez ich właściwości. Systemowa ikona od połączeń sieciowych (Lan, WiFi) jest zawsze widoczna (chyba że jest połączona z jakąś siecią) chyba że wyłączysz dane połączenie (panel sterowanie -> połączenia sieciowe -> prawy przycisk na połączenie i wyłącz)

Teoretycznie we właściwościach można zaznaczyć opcję aby system nie informował o braku połączenia lub problemie z połączeniem ale mi to nigdy nie zadziałało...

Ps. Piszę z pamięci bo nie siedzę przy pc, więc proszę o wyrozumiałość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie ikony związane z oprogramowanie HP można usunąć z paska poprzez ich właściwości. Systemowa ikona od połączeń sieciowych (Lan, WiFi) jest zawsze widoczna (chyba że jest połączona z jakąś siecią) chyba że wyłączysz dane połączenie (panel sterowanie -> połączenia sieciowe -> prawy przycisk na połączenie i wyłącz)

Teoretycznie we właściwościach można zaznaczyć opcję aby system nie informował o braku połączenia lub problemie z połączeniem ale mi to nigdy nie zadziałało...

Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz, polaczenie/karta jest wylaczona, a mimo wsystko "telewizorek" jest widoczny. Pisze o tym poniewaz na pasu jest dostatecznie duzo ikonek i bez tej jednej, ktora nie jest potrzebna. Moze ktos bedzie wiedzial jak ja usunac?

Edytowane przez arthurc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wogole ostatnimi czasy panuje jakas zbiorowa fobia ikonek w systrayu

przeciez itak one sie ukrywaja i zostaje ich moze 5 do 6 bez zadnej konfiguracji

a jak chcesz to mozesz je wszystkie schowac

Edytowane przez Hipoll

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi