arthurc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Oprocz iknony sygnalizujacej polaczenie wifi, ktora instaluje sie wraz z oprogramowaniem hp, jest jak mi sie zdaje standardowa (tzw. telewizorek), oczywiscie polaczenie jest niekaktywe, jak usunac te ikonke? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Oprocz iknony sygnalizujacej polaczenie wifi, ktora instaluje sie wraz z oprogramowaniem hp, jest jak mi sie zdaje standardowa (tzw. telewizorek), oczywiscie polaczenie jest niekaktywe, jak usunac te ikonke? :huh: Wszystkie ikony związane z oprogramowanie HP można usunąć z paska poprzez ich właściwości. Systemowa ikona od połączeń sieciowych (Lan, WiFi) jest zawsze widoczna (chyba że jest połączona z jakąś siecią) chyba że wyłączysz dane połączenie (panel sterowanie -> połączenia sieciowe -> prawy przycisk na połączenie i wyłącz) Teoretycznie we właściwościach można zaznaczyć opcję aby system nie informował o braku połączenia lub problemie z połączeniem ale mi to nigdy nie zadziałało... Ps. Piszę z pamięci bo nie siedzę przy pc, więc proszę o wyrozumiałość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) a ten telewizorek to od ustawien ekranu (pewnie masz intel'a gma ktoregos) Edytowane 1 Września 2006 przez Hipoll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthurc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Wszystkie ikony związane z oprogramowanie HP można usunąć z paska poprzez ich właściwości. Systemowa ikona od połączeń sieciowych (Lan, WiFi) jest zawsze widoczna (chyba że jest połączona z jakąś siecią) chyba że wyłączysz dane połączenie (panel sterowanie -> połączenia sieciowe -> prawy przycisk na połączenie i wyłącz) Teoretycznie we właściwościach można zaznaczyć opcję aby system nie informował o braku połączenia lub problemie z połączeniem ale mi to nigdy nie zadziałało... Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz, polaczenie/karta jest wylaczona, a mimo wsystko "telewizorek" jest widoczny. Pisze o tym poniewaz na pasu jest dostatecznie duzo ikonek i bez tej jednej, ktora nie jest potrzebna. Moze ktos bedzie wiedzial jak ja usunac? Edytowane 1 Września 2006 przez arthurc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamservice Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Ps. Piszę z pamięci bo nie siedzę przy pc, więc proszę o wyrozumiałość. haha to z czego napisales posta? z komorki? :D <joke> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Panel sterowania -> Polaczenia sieciowe -> wybrac polaczenie -> prawy przycisk myszy -> wlasciwosci -> odznaczyc pokaz ikone... (na dole) U mnie to dziala :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthurc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Panel sterowania -> Polaczenia sieciowe -> wybrac polaczenie -> prawy przycisk myszy -> wlasciwosci -> odznaczyc pokaz ikone... (na dole) U mnie to dziala :). Poprawka, u mnie tez dziala, dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) wogole ostatnimi czasy panuje jakas zbiorowa fobia ikonek w systrayu przeciez itak one sie ukrywaja i zostaje ich moze 5 do 6 bez zadnej konfiguracji a jak chcesz to mozesz je wszystkie schowac Edytowane 1 Września 2006 przez Hipoll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 haha to z czego napisales posta? z komorki? :D <joke> Z pierwszej pozycji w podpisie, tam żadne zbędne ikonki mi się nie wyświetlają :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...