Skocz do zawartości
Maks!

Co Zamist Pasty Termoprzewodzącej?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Potrzebuję jakiegoś zamiennika do pasty termoprzewodzącej. Jestem u kuzynki i ma założony cooler na Athlona 1800+ niestety osoba która go zakładała nie pomyślała o paście i sprzęcik się przegrzewa.

Jak myślicie czego można użyć jako pastę? aby tak pochodziło rok albo dłużej?

Osobiście pomyślałem o smalcu/maśle lub jakieś paście do zębów :D

Edytowane przez Maks!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś czytałem że podobno pasta do zębów nie jest taka zła. Ale rok to napewno nie pochodzi. Jej plusem jest to, że podczas działania kompa i nagrzewania sie proca, komputer wydziela mietowy zapach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś czytałem że podobno pasta do zębów nie jest taka zła. Ale rok to napewno nie pochodzi. Jej plusem jest to, że podczas działania kompa i nagrzewania sie proca, komputer wydziela mietowy zapach ;)

chyba spróbuje na starym p3, a jaka to ma być pasta blendamed może być???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jaki problem chyba aż tak biedny nie jesteś

no offence

Myślenie nie boli, nie wiem czy wiesz ale w wioskach i małych miejscowościach nie ma dostępu do sklepów komputerowych w dni robocze tym bardziej w niedziele.

Gdybym mógł kupić pastę to bym dawno to zrobił, a nie czytał wypowiedzi ludzi którzy nie mają nic ciekawego do napisania.

Mogę zamówić pastę tylko kto by później założył chłodzenie na procka? Chyba, że jesteś taki super, przyjedziesz i to zrobisz gdy mnie już nie będzie. :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi