shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 nie wiem czy takie cos juz bylo w sumie malo mnie to obchodzi, ale mam do was prosbe czy moglibyscie w kazdym dziale przykleic posta pod tytulem nie wiem UZYWAJ OPCJI SZUKAJ czy cos takiego, zeby nowi uzytkwonicy tam wchodzili i lookali o o chodzi, bo pisanie nowym uzytkownikom uzyj opcji szukaj jest bezsensowne, a wkurzanie sie na nich jest jeszcze goryszym nonsensem, bo sa nowi i skad maja o tym wiedziec !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Przecież jest już przyklejony topic: "Zakładanie nowego tematu - Przeczytaj - WAŻNE !!!!!!" i tam jest napisane aby używać opcji szukaj, przyklejanie kolejnego chyba nie ma sensu, wielu i tak by go nieprzeczytało, zresztą tak jest już i z powyższym, sądze tak po ilości postów typu: jak podkręcić, co kupić. co lepsze? - albo ludzie tego nie czytają, albo nie stosują się do tego bo mają to w doopie, albo nie potrafią z słowa pisanego wyciągnąć wniosków :? Nie wiem czy coś to da. A może zrobić coś takiego, że podczas zakładania nowego kotna, na maila przychodziłoby takie pouczenie o stosowaniu w praktyce tej opcji z załączonym odpowienim screenem ( wiadomo o co chodzi 8) )?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 jestem ciekaw cz daloby sie zrobic cos takiego, ze jak ktos sie zalogowal to dostaje pw albo wyskakuje mu ramka, ze ma uzywac opcji szukaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Najlepiej by było, żeby przed rejestracją nowy użytkownik musiał przeczytać regulamin Tweak'a, z rozbudowanym paragrafem dotyczącym opcji "szukaj", wypełnił test z niego :lol: :lol: :lol: i dopiero mógł się zarejestrować- o ile test zda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Najlepiej by było, żeby przed rejestracją nowy użytkownik musiał przeczytać regulamin Tweak'a, z rozbudowanym paragrafem dotyczącym opcji "szukaj", wypełnił test z niego :lol: :lol: :lol: i dopiero mógł się zarejestrować- o ile test zda :) hehe a to dobre dopiero :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Najlepiej by było, żeby przed rejestracją nowy użytkownik musiał przeczytać regulamin Tweak'a, z rozbudowanym paragrafem dotyczącym opcji "szukaj", wypełnił test z niego :lol: :lol: :lol: i dopiero mógł się zarejestrować- o ile test zda :)A co z zarejestrowanymi juz userami?? Musielibyśmy to zaliczać?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Nie nie, to tylko przy tworzeniu nowego usera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Najlepiej by było, żeby przed rejestracją nowy użytkownik musiał przeczytać regulamin Tweak'a, z rozbudowanym paragrafem dotyczącym opcji "szukaj", wypełnił test z niego :lol: :lol: :lol: i dopiero mógł się zarejestrować- o ile test zda :) A jak nie zda to nie moze ani pisac postoof anie tematow zakladac, po prostu nie przechodzi do kolejnej klasy ;) :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Najlepiej by było, żeby przed rejestracją nowy użytkownik musiał przeczytać regulamin Tweak'a, z rozbudowanym paragrafem dotyczącym opcji "szukaj", wypełnił test z niego :lol: :lol: :lol: i dopiero mógł się zarejestrować- o ile test zda :) dobre to, b dobre :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 noo ale dla zarejstrowanych tez tescik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 noo ale dla zarejstrowanych tez tescik :D widze, ze chcesz sie sprawdzic... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 noo ale dla zarejstrowanych tez tescik :D widze, ze chcesz sie sprawdzic... ;) Kazdy chce tylko co jak niektorzy nie zdadza??? :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 noo ale dla zarejstrowanych tez tescik :D widze, ze chcesz sie sprawdzic... ;) Kazdy chce tylko co jak niektorzy nie zdadza??? :lol: 8) wtedy wylatujesz z forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 noo ale dla zarejstrowanych tez tescik :D widze, ze chcesz sie sprawdzic... ;) Kazdy chce tylko co jak niektorzy nie zdadza??? :lol: 8) wtedy wylatujesz z forum :P to chyba jednak zla idea... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 w kazdytm badz razie przydalbo sie zrobic cos takiego aby osoba ktora rejestruje sie sciagnela FAQ oraz przeczytala.... faq o szukaniu.... np. gdyby jakis nowy user zrobilby temat ktory dwa cm nizej jest to wtedy konto by bylo blokowane......... przeciez nauczka by byla...... zgadza sie ktos ze mna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja popiera, tylko ze znow sie beda biz ze cenzura i wylatuja za nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 yyy ja juz mam dosc sprawdzianow i testow :lol: :Lol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...