olo21 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Witam, planuję zakup kompa na AM2. Muszę kupić płytę, proc, grafikę i ram. Co polecicie aby nie przekroczyć 1tyś zł? Najlepiej, aby części były dostepne w sieci sklepów Proline, bo tam planuję dokonać zakupów. Thx:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) ech, a koniecznie musisz tam skladac? a moze arest.pl jesli chodzi o Wrocek (choc wcale niekoniecznie musi chodzic...) i nie mialbys jeszcze ze 100-150 zl?:) w esc.pl mozna zlozyc cos takiego, tylko plyta jest absolutnie nie do podkrecania: Microstar K9N Neo-F /nForce 550/ AMD Athlon 64 3000+ Orleans (1.8GHz) BOX /AM2/ Kingston 512 MB PC667 CL5 Gigabyte GeForce 7300GT 256MB /128bit/ TV-out DVI-out Razem: 1044zł choc mozna byloby wziac 7300gt ze 128mb ram i by sie zmiescilo w budzecie i moze zostalo na lepsza plyte... Edytowane 3 Września 2006 przez homzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 AsRock AM2XLI-ESATA2 /ULi M1697/ 255zł AMD Athlon 64 3200+ Orleans (2.0GHz) BOX /AM2/ 330zł GoodRam 512MB PC800 CL5 PRO 210zł Galaxy GeForce 7300GT (1.4ns) 128MB /128bit/ TV-out DVI-out 325zł Razem: 1120zł, dozbieraj jeszcze 100zł, bo jak sam widzisz warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 wg mnie lepiej wziac gf galaxy 7300gt z 128ram , do tego lepsza plyta glowna i pamieci goodram pc667 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 ano mozna... mozna w moim zestawie zmienic plyte na asrocka i tez bedzie... ale do asrocka pchac goodramy pro? nie za bardzo pasuja do siebie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ano mozna... mozna w moim zestawie zmienic plyte na asrocka i tez bedzie... ale do asrocka pchac goodramy pro? nie za bardzo pasuja do siebie:) Co ty gadasz?? Patrz na mojego siga, wszystko bez problemu smiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 no ja nie mowie ze nie smiga tylko do low-endowej plyty pchac super pamieci to tak srednio pasuje, o to mi chodzilo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 NeoMagNeT: z tym Asrockiem nie miałeś jakiś problemów? Nie wiesza się system na niej? Jak z wydajnością? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ja mialem tego asrocka tydzien i no problem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Płytka moze byc jezeli nie chcesz kręcic i uzywac urządzen hi-speed (usb) bo płyta ma z tym powazne problemy, no moze nie płyta a chipset, który jest warty tyle co całe ULi (czyt. nic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...