Raczkins Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Witam wszystkich forumowiczów,chcialbym sie dowiedziec czy zasilacz Huntkey Bp300pp 300W uciagnie moj komputer?? Komp: Athlon 1700XP 768ram ddr 400 His Radeon 9550@9600pro WD Caviar 800JB 80GB DVD Samsung Sd 616T CDRW LiteOn SOHR 5238S FDD Bo moj dotychczasowy zasilacz Modecom Fell 350W juz nie wyrabia i restartuje mi sie w kazdej grze:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Witam wszystkich forumowiczów,chcialbym sie dowiedziec czy zasilacz Huntkey Bp300pp 300W uciagnie moj komputer?? Komp: Athlon 1700XP 768ram ddr 400 His Radeon 9550@9600pro WD Caviar 800JB 80GB DVD Samsung Sd 616T CDRW LiteOn SOHR 5238S FDD Bo moj dotychczasowy zasilacz Modecom Fell 350W juz nie wyrabia i restartuje mi sie w kazdej grze:/ spokojnie sobie da radę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczkins Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 OK dzieki .Mam jeszcze jedno pytanko.Ktory z tych zasilaczy jest lepszy : Huntkey Bp300pp 300W czy moze Modecom MC-300ATX 2.0 PFC 300W?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 OK dzieki .Mam jeszcze jedno pytanko.Ktory z tych zasilaczy jest lepszy : Huntkey Bp300pp 300W czy moze Modecom MC-300ATX 2.0 PFC 300W??Ja bym brał bez żadnego zastanowienia Huntkey'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 ' date=' 5 wrz 2006, 22:49' post='2306490'] Ja bym brał bez żadnego zastanowienia Huntkey'a :wink: a to niby dlaczego? dla marki...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 a to niby dlaczego? dla marki...? Dokładnie, dla marki. A ty wolisz chodzić w butach Adidasa czy Adidosa :?: (Oczywiście to tylko przykład ;)) Jakoś nie potrafie zaakceptować tych zasilaczy ale obsolutnie nie mówie że są złe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 hmm trochę dziwne rozumowanie...choc cos wiesz na temat tego huntkeya? bo na temat modecoma wiadomo duzo :) nie twierdze ze te zasilacze to nie wiadomo co i wogole ale uwazam ze są sprawdzone i niezłe i dlatego wolałbym modecoma. O tym huntkeyu tak naprawde nie wiem nic wiec tak jak juz mowilem wolałbym modecoma :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 hmm trochę dziwne rozumowanie...choc cos wiesz na temat tego huntkeya? bo na temat modecoma wiadomo duzo :) nie twierdze ze te zasilacze to nie wiadomo co i wogole ale uwazam ze są sprawdzone i niezłe i dlatego wolałbym modecoma. O tym huntkeyu tak naprawde nie wiem nic wiec tak jak juz mowilem wolałbym modecoma :] Ja bym wolał Enermaxa bo akurat o tych wiem troche :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 A jaka plyta glowna. Huntkey troche lepiej poradzi sobie przy plycie zasliajacej procka z lini 5v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczkins Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Płyta to Asrock k7S41GX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ja bym natomiast brał modecoma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ja bym natomiast brał modecoma.Do płyty karmiącej procka z piątki :huh: pozdro BTW. Nawet ten MC poradzi sobie z tym kompem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 ...ale nie mc tylko GTF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 No to trzeba było mówić od razu, bo w temacie pojawia się MC, a o GTF nie ma mowy :blink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Jak mozna to brac GTF ;) jzeli nei to coz Huntkey ma trochwe wiecej A na lini 5V wiec bardziej on pasuje sposrod dwoch wymienionych w temacie. Aczkolwiek jak juz bylo wspomniane oba zasilacze sobie poradza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...