Skocz do zawartości
Raczkins

Hunktey Bp300pp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów,chcialbym sie dowiedziec czy zasilacz Huntkey Bp300pp 300W uciagnie moj komputer??

Komp:

Athlon 1700XP

768ram ddr 400

His Radeon 9550@9600pro

WD Caviar 800JB 80GB

DVD Samsung Sd 616T

CDRW LiteOn SOHR 5238S

FDD

Bo moj dotychczasowy zasilacz Modecom Fell 350W juz nie wyrabia i restartuje mi sie w kazdej grze:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów,chcialbym sie dowiedziec czy zasilacz Huntkey Bp300pp 300W uciagnie moj komputer??

Komp:

Athlon 1700XP

768ram ddr 400

His Radeon 9550@9600pro

WD Caviar 800JB 80GB

DVD Samsung Sd 616T

CDRW LiteOn SOHR 5238S

FDD

Bo moj dotychczasowy zasilacz Modecom Fell 350W juz nie wyrabia i restartuje mi sie w kazdej grze:/

spokojnie sobie da radę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK dzieki .Mam jeszcze jedno pytanko.Ktory z tych zasilaczy jest lepszy : Huntkey Bp300pp 300W czy moze Modecom MC-300ATX 2.0 PFC 300W??

Ja bym brał bez żadnego zastanowienia Huntkey'a :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to niby dlaczego?

dla marki...?

Dokładnie, dla marki. A ty wolisz chodzić w butach Adidasa czy Adidosa :?: (Oczywiście to tylko przykład ;))

Jakoś nie potrafie zaakceptować tych zasilaczy ale obsolutnie nie mówie że są złe!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm trochę dziwne rozumowanie...choc cos wiesz na temat tego huntkeya? bo na temat modecoma wiadomo duzo :)

nie twierdze ze te zasilacze to nie wiadomo co i wogole ale uwazam ze są sprawdzone i niezłe i dlatego wolałbym modecoma. O tym huntkeyu tak naprawde nie wiem nic wiec tak jak juz mowilem wolałbym modecoma :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm trochę dziwne rozumowanie...choc cos wiesz na temat tego huntkeya? bo na temat modecoma wiadomo duzo :)

nie twierdze ze te zasilacze to nie wiadomo co i wogole ale uwazam ze są sprawdzone i niezłe i dlatego wolałbym modecoma. O tym huntkeyu tak naprawde nie wiem nic wiec tak jak juz mowilem wolałbym modecoma :]

Ja bym wolał Enermaxa bo akurat o tych wiem troche :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi