grz Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Kupilem dzisiaj obudowe CM Centurion 5, jutro kupuje plyte gl. Z obudowa wszystko jest cacy, w wyjatkiem tego ze nie bardzo wiem jak wyjac ta blaszke z dziurami na porty od plyty glownej, w starej budzie byla mocowana na dwie sruby a tu wyglada na mocowana na stale, w instrukcji nic na ten temat nie pisza, choc na rysunku widac ze mozna ja wyjac. Jak ktos ma ta obudowa niech napisze czy da sie ja jakos normalnie wyjac czy trzeba na sile wylamywac? http://www.ocia.net/reviews/centurion5/slots.jpg Edytowane 7 Września 2006 przez grz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eVok Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 normalnie można ją wypchnąć do środka obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 normalnei "wpychasz" ja do srodka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...