PelzaK Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 tiaaa...jak strzele do byle codeshitu scianke z wiatrakow (przy czym kazdy musi byc innego koloru, i koniecznie musza grac pozytywke.. [..] Nic nie poradzicie na wszechogarniajaca komercje, manufaktura i rzemioslo zchodzi do podziemi, i tylko elity rozumieja o co chodzi. co poradzić... chcąc niechcąc nie kazdemu się moding podoba, tak samo jak tuning aut... są ludzie którzy nie wsiedli by do ospojlerowanego, osubwooferowanego kadeta, a są tacy którym to także się podoba ale znów nie znają się na kunszcie :) i byle kadet oszpachlowany będzie wyżej punktowany niż powiedzmy hamerykański camaro... moding to jest pewna sztuka, zabawa, którą rozumieją nieliczni, zazwyczaj znawcy tematu... bo zwykłęmu widzowi wystarczy okienko i ładne oświetlenie :) Tylko ze nie na tym modding polega... Nie na fabrycznym okienku, katodce i Paneliku Thermaltake'a... tandeta górą...mi to tłumaczysz? :) w końcu to ja należę do wymierających moderów którzy budują bude od podstaw.. wiec raczej trudno zarzucić mi kaleczenie budy oknami :).. inna sprawa że mod się ciągnie już 2 lata :D.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 ja tez robie bude od podstaw :) a moj mod sie ciagnie juz dobry rok, ale na nastepny zjazd purepc juz bedzie gotowa buda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 co poradzić... chcąc niechcąc nie kazdemu się moding podoba, tak samo jak tuning aut... są ludzie którzy nie wsiedli by do ospojlerowanego, osubwooferowanego kadeta, a są tacy którym to także się podoba ale znów nie znają się na kunszcie :) i byle kadet oszpachlowany będzie wyżej punktowany niż powiedzmy hamerykański camaro... moding to jest pewna sztuka, zabawa, którą rozumieją nieliczni, zazwyczaj znawcy tematu... bo zwykłęmu widzowi wystarczy okienko i ładne oświetlenie :) mi to tłumaczysz? :) w końcu to ja należę do wymierających moderów którzy budują bude od podstaw.. wiec raczej trudno zarzucić mi kaleczenie budy oknami :).. inna sprawa że mod się ciągnie już 2 lata :D.. Wiesz dałeś mi do myślenia. W sumie ja bym nie wsiadł do osubwooferowanego kadeta...... Po tym tekście rozumiem co ludzie o nas mysłą lub jak patrzą na to co zrobiliśmy. No cóż. Pocieszające jest to iż jest garstka takich ludzi co to rozumieją, niestety nie wszyscy. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 pitu pitu... Niebawem zalozymy kolko pierdzacych w stolek, zblazowanych kretynow, potrafiacych jedynie wypisywac wiejskie madrosci. A TRZEBA CIAC METAL (badz inny material sluzacy za budulec) I KRZESAC ISKRY (badz wiory, ogolnie - urobek)!! TRZEBA SZPACHLOWAC, MODELOWAC, WPROWADZAC POMYSLY W ZYCIE!! DO PRACY RODACY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Nooooooo już nas jedzie dwóch. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orion_THG Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Wiesz dałeś mi do myślenia. W sumie ja bym nie wsiadł do osubwooferowanego kadeta...... Po tym tekście rozumiem co ludzie o nas mysłą lub jak patrzą na to co zrobiliśmy. No cóż. Pocieszające jest to iż jest garstka takich ludzi co to rozumieją, niestety nie wszyscy. Pozdr. No ja pracuje juz ponad rok (z dluzszymi przerwami m in na mature ;) nad moim projektem. Zastanawiam sie tylko jak dostarcze to 40-45 kilo alu, stali, wody i szkła na TTK07. Czy targi w 2007 roku tez beda w NOT???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 No ja pracuje juz ponad rok (z dluzszymi przerwami m in na mature ;) nad moim projektem. Zastanawiam sie tylko jak dostarcze to 40-45 kilo alu, stali, wody i szkła na TTK07. Czy targi w 2007 roku tez beda w NOT????strona http://targi.pc-tuning.pl/ się kłania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orion_THG Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 strona http://targi.pc-tuning.pl/ się kłaniaJa sie pztalem o TTK 2007 we wroclawiu a nie TTK 06 w krakowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) No ja pracuje juz ponad rok (z dluzszymi przerwami m in na mature ;) nad moim projektem. Zastanawiam sie tylko jak dostarcze to 40-45 kilo alu, stali, wody i szkła na TTK07. Czy targi w 2007 roku tez beda w NOT???? Ja sie pztalem o TTK 2007 we wroclawiu a nie TTK 06 w krakowie... trudno to wywnioskować z Twojej wcześniejszej wypowiedzi, btw ten temat jest o targach w Krakowie edit: na targi przyjadę jedak z budą Edytowane 14 Września 2006 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Te targi bedą super, a szczegolnie konkurs B-) tylko ze ja nie mam szans nic osiagnac z moim tuningiem :mur: :cry:.... Startowac nie bede w konkursie ale napewno sie tam pojawie, Jak myslicie bedzie mozna robic zdjecia?? bo na jakiejs wystawie mi zabronili robic, powiedzieli ze trzeba wykupic sobie taki karnet na zdjecia za jakies 30zł..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallen Ange1 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Hmm... ja bodaj będę najmłodszym uczestnikiem targów... jeśli się pojawi ktoś kto ma mniej niż 12 lat to daję sobie rękę uciąć :lol: Edytowane 14 Września 2006 przez Fallen Ange1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Te targi bedą super, a szczegolnie konkurs B-) tylko ze ja nie mam szans nic osiagnac z moim tuningiem :mur: :cry:.... Startowac nie bede w konkursie ale napewno sie tam pojawie, Jak myslicie bedzie mozna robic zdjecia?? bo na jakiejs wystawie mi zabronili robic, powiedzieli ze trzeba wykupic sobie taki karnet na zdjecia za jakies 30zł.....gdzie, kiedy i kto? :D jaja sobie robili :lol: bierz aparat i cykaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Hmm... ja bodaj będę najmłodszym uczestnikiem targów... jeśli się pojawi ktoś kto ma mniej niż 12 lat to daję sobie rękę uciąć :lol: lepiej uważaj na to, co mówisz... :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Hmm... ja bodaj będę najmłodszym uczestnikiem targów... jeśli się pojawi ktoś kto ma mniej niż 12 lat to daję sobie rękę uciąć domowe przedszkole.... @#$@# mac co tu sie dzieje... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallen Ange1 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 domowe przedszkole.... @#$@# mac co tu sie dzieje... :| Wiesz, akurat ja tu przedszkola nie raeprezentuję. Nie mówię, że wszystko wiem, jestem zaznajomiony z tematem moddingu i o/c. BTW msn - akurat w tej kwestii wątpliwości nie mam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 BTW msn - akurat w tej kwestii wątpliwości nie mam we will see... dobra, koniec śmiecenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
add_ryan Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 One_Big_Thrash_Bin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 dostałem mailem: Witam serdecznie, Poświęć 3-5 minut na wypelnienie krótkiej ankiety (5 pytań). Bądź częścią czegoś wielkiego. W załączniku przesyłam Ci ankietę grzecznościową (plik excela). Dotyczy ona portalu internetowego, który właśnie się tworzy. Skierowana jest ona do studentów uczelni krakowskich. Celem ankiety jest otrzymanie informacji od jak najwiekszej ilosci studentow w celu stworzenia świetnego studenckiego serwisu internetowego. Bez Twojej pomocy może sie to nie udać. Proszę prześlij tą ankietę dalej. Kiedy poznamy Twoje zdanie, spełnimy Twe oczekiwania. Z gory dzięki, Pozdrawiam, Piotr Kłusek tel. +48 503 137 207 zapytałem skąd ma mój adres w odpowiedzi: www.targi.pc-tuning.pl znacie tego pana, czy mogę wrzucić do spamu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 A jesteś studentem uczelni krakowskich? : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallen Ange1 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 A jesteś studentem uczelni krakowskich? : >Ja nie i też dostałem. Może Wronek się wypowie na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Ja też dostałem i dlatego że nie jestem studentem tej uczelni to olałem. Ale dajcie już spokój... temat jest o Targach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 A powiedzcie mi jak to jest, zarejestrowalem sie i wogole, ale bedzie ze mna osoba towarzyszaca. Czy gdzies to trzeba zglosic, zeby nocleg byl w tej sasmej cenie co dla uczestnikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 do Wronka się zgłoś i sobie uzgodnij z nim wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 do kiedy trzeba zgłosić obudowe do konkursu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zla owca owocowa Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Wlasciwie wyszukalem do dla siebie jednak moze sie komus przyda. Dodatkowo na stronce hotelu mozna znalesc informacje odnosnie dojazdu z dworca PKP, PKS. Edytowane 14 Października 2006 przez zla owca owocowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Nie orientuje się ktoś czy są jescze miejsca w Hotelu Czyżyny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Nie orientuje się ktoś czy są jescze miejsca w Hotelu Czyżyny?a co to za problem zadzwonić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 A jak powiem że nie ma to co? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 a co to za problem zadzwonić ;)Problem żaden :) Po prostu myślałem, że jest to traktowane jako nocleg zorganizowany przez organizatorów targów. RadeX->czyli na 100% wszystko zajęte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 nie no, ciężko będzie najlepiej uderz do Wronka to może coś będzie jeszcze w najgorszym wypadku na PKP jest dużo miejsc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...