Skocz do zawartości
Wronek

Konkurs Modyfikacji Komputerów @ Targi Tuningu Komputerów

Rekomendowane odpowiedzi

tiaaa...jak strzele do byle codeshitu scianke z wiatrakow (przy czym kazdy musi byc innego koloru, i koniecznie musza grac pozytywke.. [..]

Nic nie poradzicie na wszechogarniajaca komercje, manufaktura i rzemioslo zchodzi do podziemi, i tylko elity rozumieja o co chodzi.

co poradzić... chcąc niechcąc nie kazdemu się moding podoba, tak samo jak tuning aut... są ludzie którzy nie wsiedli by do ospojlerowanego, osubwooferowanego kadeta, a są tacy którym to także się podoba ale znów nie znają się na kunszcie :) i byle kadet oszpachlowany będzie wyżej punktowany niż powiedzmy hamerykański camaro... moding to jest pewna sztuka, zabawa, którą rozumieją nieliczni, zazwyczaj znawcy tematu... bo zwykłęmu widzowi wystarczy okienko i ładne oświetlenie :)

Tylko ze nie na tym modding polega... Nie na fabrycznym okienku, katodce i Paneliku Thermaltake'a... tandeta górą...

mi to tłumaczysz? :) w końcu to ja należę do wymierających moderów którzy budują bude od podstaw.. wiec raczej trudno zarzucić mi kaleczenie budy oknami :).. inna sprawa że mod się ciągnie już 2 lata :D..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co poradzić... chcąc niechcąc nie kazdemu się moding podoba, tak samo jak tuning aut... są ludzie którzy nie wsiedli by do ospojlerowanego, osubwooferowanego kadeta, a są tacy którym to także się podoba ale znów nie znają się na kunszcie :) i byle kadet oszpachlowany będzie wyżej punktowany niż powiedzmy hamerykański camaro... moding to jest pewna sztuka, zabawa, którą rozumieją nieliczni, zazwyczaj znawcy tematu... bo zwykłęmu widzowi wystarczy okienko i ładne oświetlenie :)

mi to tłumaczysz? :) w końcu to ja należę do wymierających moderów którzy budują bude od podstaw.. wiec raczej trudno zarzucić mi kaleczenie budy oknami :).. inna sprawa że mod się ciągnie już 2 lata :D..

Wiesz dałeś mi do myślenia. W sumie ja bym nie wsiadł do osubwooferowanego kadeta...... Po tym tekście rozumiem co ludzie o nas mysłą lub jak patrzą na to co zrobiliśmy. No cóż. Pocieszające jest to iż jest garstka takich ludzi co to rozumieją, niestety nie wszyscy.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pitu pitu...

Niebawem zalozymy kolko pierdzacych w stolek, zblazowanych kretynow, potrafiacych jedynie wypisywac wiejskie madrosci.

A TRZEBA CIAC METAL (badz inny material sluzacy za budulec) I KRZESAC ISKRY (badz wiory, ogolnie - urobek)!! TRZEBA SZPACHLOWAC, MODELOWAC, WPROWADZAC POMYSLY W ZYCIE!!

DO PRACY RODACY!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz dałeś mi do myślenia. W sumie ja bym nie wsiadł do osubwooferowanego kadeta...... Po tym tekście rozumiem co ludzie o nas mysłą lub jak patrzą na to co zrobiliśmy. No cóż. Pocieszające jest to iż jest garstka takich ludzi co to rozumieją, niestety nie wszyscy.

Pozdr.

No ja pracuje juz ponad rok (z dluzszymi przerwami m in na mature ;) nad moim projektem. Zastanawiam sie tylko jak dostarcze to 40-45 kilo alu, stali, wody i szkła na TTK07. Czy targi w 2007 roku tez beda w NOT????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja pracuje juz ponad rok (z dluzszymi przerwami m in na mature ;) nad moim projektem. Zastanawiam sie tylko jak dostarcze to 40-45 kilo alu, stali, wody i szkła na TTK07. Czy targi w 2007 roku tez beda w NOT????

strona http://targi.pc-tuning.pl/ się kłania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie pztalem o TTK 2007 we wroclawiu a nie TTK 06 w krakowie...

trudno to wywnioskować z Twojej wcześniejszej wypowiedzi, btw ten temat jest o targach w Krakowie

edit: na targi przyjadę jedak z budą

Edytowane przez msn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te targi bedą super, a szczegolnie konkurs B-) tylko ze ja nie mam szans nic osiagnac z moim tuningiem :mur: :cry:.... Startowac nie bede w konkursie ale napewno sie tam pojawie, Jak myslicie bedzie mozna robic zdjecia?? bo na jakiejs wystawie mi zabronili robic, powiedzieli ze trzeba wykupic sobie taki karnet na zdjecia za jakies 30zł.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te targi bedą super, a szczegolnie konkurs B-) tylko ze ja nie mam szans nic osiagnac z moim tuningiem :mur: :cry:.... Startowac nie bede w konkursie ale napewno sie tam pojawie, Jak myslicie bedzie mozna robic zdjecia?? bo na jakiejs wystawie mi zabronili robic, powiedzieli ze trzeba wykupic sobie taki karnet na zdjecia za jakies 30zł.....

gdzie, kiedy i kto? :D jaja sobie robili :lol: bierz aparat i cykaj ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostałem mailem:

Witam serdecznie,

Poświęć 3-5 minut na wypelnienie krótkiej ankiety (5 pytań).

Bądź częścią czegoś wielkiego.

W załączniku przesyłam Ci ankietę grzecznościową (plik excela). Dotyczy ona portalu internetowego, który właśnie się tworzy. Skierowana jest ona do studentów uczelni krakowskich.

Celem ankiety jest otrzymanie informacji od jak najwiekszej ilosci studentow w celu stworzenia świetnego studenckiego serwisu internetowego.

Bez Twojej pomocy może sie to nie udać.

Proszę prześlij tą ankietę dalej. Kiedy poznamy Twoje zdanie, spełnimy Twe oczekiwania.

Z gory dzięki,

Pozdrawiam,

Piotr Kłusek

tel. +48 503 137 207

zapytałem skąd ma mój adres

w odpowiedzi:

www.targi.pc-tuning.pl

znacie tego pana, czy mogę wrzucić do spamu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi