eQ. Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 OMG, Bayern trafil na Milan, cos najgorszego co moglo sie stac mur.gif ktokolwiek przejdzie dalej to bedzie zle icon_sad2.gif heheh racja :) Lepiej by było jakby PSV grało z Bayernem a Liverpool z Milanem odpadły by oba :wink: IMO będziemy mieć 3 angielskie drużyny w półfinale. Geah! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Bullshit. Moim zdaniem idealne losowanko. W polfinalach zagra milan, chelsea, man u i liverpool, a we finale zagra chelsea - man u, choc modle sie o milan vs chelsea. No ale to czas pokaze. O wnik z Bayernem sie nie boje. Juz w zeszlym sezonie Milan mozna powiedziec ze ich rozjechal, a historia lubi sie powtarzac. Byl to zreszta jeden z najladniejszych meczy calych rozgrywek LM, zreszta wynik 4:1 mowi sam za siebie. FORZA MILAN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) [gluteus maximus] a nie forza losowanie moze i idealne ale dla ciebie, bo ten cieniarski milan pewnie jakims fuksem przecisnie sie przez takze cieniutki bayern, mam nadzieje, ze odpadna - wybieram lepsze zlo, bo to co oni graja to nawet niczym nazwac nie mozna Edytowane 9 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Tez mysle ze 5lat z rzedu grac tak wysoko w LM to czysty przypadek. W tym puchar, 2nd miejsce to wszystko nic. Inne zespoly w ciagu tych paru lat osiagaly znacznie wiecej... To ze musieli w tym roku niesprawiedliwie grac w kwalifikacjach, to ze mieli w tym czasie mase kontuzji, a i tak zaszli dalej niz zeszloroczny mistrz tez nic nie znaczy. Prawda w oczy kole ot co. A i tak pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ogladanie meczow by moj net nie wypalil. Dzis w polskiej tv (nie liczac nsport) zaden meczyk nie leci. A jak to jest ze stacjami zagranicznymi, orientuje sie ktos? Chcicalbym obejrzec po raz kolejny rozjechanie niemcow przez Milan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 pozostaje odpiąc kabloofkęł i poszukac pepików na zwykłej antenie ;] P.S. oczywiscie pooszczaja milan -bayern ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) ja oglądam PSV - LIV i raczej niespodzianki nie będzie, PSV ma za małego skilla, już przegrywa, a to mecz u siebie, nie mają według mnie szans... no i już 0-2, obrońcy - tragedia, od 10 minut się prosili o tą bramkę i się doprosili, ehhh Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) ogląda ktoś mecz Milan - Bayern? jak to wygląda? dobry jest mecz? PSV gra dzisiaj taki piach, że mi się słabo robi. Tożto ostatni szlagier Orendż Extraklasy Korona - Wisła stał chyba na wyższym poziomie. no i 3:0 made by english rasiak ;) aka Crouch Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) ogląda ktoś mecz Milan - Bayern? jak to wygląda? dobry jest mecz? PSV gra dzisiaj taki piach, że mi się słabo robi. Tożto ostatni szlagier Orendż Extraklasy Korona - Wisła stał chyba na wyższym poziomie. Milan bardzo pewnie prowadzi gre ;) troche pecha mieli, bo powinno byc wyzej ;) rotfl... 2:2 ... 93 minuta... Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 kurrrde no a wyłączyłem bo nic się ciekawego nie działo shit shit shit!!! .. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Buahaha, Milan 2-2 Bayern i to wszystko przez sedziego drukarza, tego karnego to chyba wyjal sobie prosto z du** ehh skrot :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ahaha. Rzeczywiscie, karny z [gluteus maximus]. A Dida przy ostatniej bramce jak ciota. Ogólnie nie miałem faworyta, oglądałem na Sopcascie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Milan w rewanzu rozjedzie Bayern (przynajmniej mam taka nadzieje). :P A dzisiaj trzeba trzymac kciuki za MU i Valencie. ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Rozjedzie napewno. Z tego co slyszalem sedzia byl maksymalnym burakiem. W 1st powlowie fauli na Kace nie gwizdal , jednak w drugiej za nic podyktowal jkarnego. Rusek troszke sie zakreicl. Tak czy inaczej Milan powinien wygrac... i wygra w monachium ;) Forza MILAN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Buahaha, Milan 2-2 Bayern i to wszystko przez sedziego drukarza, tego karnego to chyba wyjal sobie prosto z du** ehh skrot :mur: w pierwszej połowie nie gwizdnął ewidentnego faulu na Kace (jak to brzmi ;) ) więc co za róznica :lol: ;) A Dida - hmmm - lol? - zawsze bramka w krótki słupek obciąża konto bramkarza..... Dziś w naszej panstwowej Roma - MU, szczerze mówiąc wolałbym Chelsea - Valencia bo Schevchenko się ostatnio rozkręcił no ale dobre i to ;) nie narzekajmy bo jeszcze sz. pan prezes Korzeniowski zdejmie całkiem futbol z anteny na rzecz Wielkiego szlema w chodzeniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 no i pierwsza połowa za nami Roma - ManU - w sumie średni mecz - Scholes tragicznie grał od pierwszej minuty. Nic dziwnego, że chciał wcześniej zejść do szatni :P Obecnie przerzuciłem się na Chelsea - Valencia i nie żałuję - właśnie Drogba strzelił na 1:1.... imo dużo lepszy mecz niż ten w Rzymie... Chelsea ostro ciśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 1-1 oby bylo 1-2 gralem na man utd :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) 1-1 oby bylo 1-2 gralem na man utd :D Pozdrawiam. jest 1:2 tylko w drugą stronę ;) a czelsi dalej ciśnie.... niezłą mają kondycje swoją drogą :blink: Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 AS Roma 2 - 1 Manchester U. Chelsea 1 - 1 Valencia Roma niezle przycisla, choc liczylem na mu. Swietna bramka Rooneya - zachowal maksymalny spokoj, lajtowo przyjal na klate, poczekal i przywalil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 rewanże zapowiadają się wesoło :) praktycznie oprócz PSV, wszystkie drużyny zachowały szansę na awans. Cóż to się będzie działo na Old Trafford i Estadio Mestalla... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Caloksztalt MU wypadal raczej blado. Czasami sie zrywali w pieknym stylu glownie za sprawa Ronaldo (bo nikt inny nie potrafil - gdzie Gigs, Sholes ? - stare dziady zadnej drugiej mlodosci nie przezywaja !). Nawet sie ciesze, ze mniej utytuowani przechodza (przejda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) ma ktos linka z brameczka Silvy z wczorajszego meczu? bramka wypas, zmiazdzyla mnie i chce to obejrzec jeszcze kilka razy [; update: juz mam jakby ktos nie widzial - 4 minuta [; http://www.youtube.com/watch?v=n2QLejxtBlk Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 omg co ten MU robi z romą :lol2: 65 min a tu 6:0.... piękna bramka na 6:0 właśnie - Carricka a Chelsea zgodnie z przewidywaniami nie poddaje się łatwo w hiszpanii... Scheva wyrównał na 1:1 - coż to musi być za mecz - chciałem oczywiście tradycyjnie podziękować w tym miejscu jaśnie panującemu prezesowi (Tvp) K. za transmisje LM w tym sezonie. Saaame za**iste mecze było nam dane oglądać :? W sumie to lał bym na to gdyby nie to, że net mi wariuje i nie moge na SopCaście spokojnie obejrzeć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Roma nawet nie pisnela a chelsea tez wygrala :D no ladnie wiec Kaeres mneij utytuowani nie przeszli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Szok 7:1 dla MU :P Zabije tvp że nie było tego meczu... Finał mógł by być MU kontra Bayern :) Taka mała powtórka z lat 90 gdzie MU w doliczonym czasie wygrało :P Chelsea i Milan mogły by odpaść, a 3 miejsce dla Liverpoolu [; MU wygra ligę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Brak mi slow..................... Takiego meczu nie widzialem nigdy w zyciu a troche meczy widzialem............. Nie mozna tego nazwac pogromem to wbicie w ziemie i to gleboko............ Ehhh a jak zawsze TVP sie popisalo jak ja piernicze........ A pana K. to powinni pociac tepa zyletka. Tylko kupe kaski zarabia i ma wyje**** na reszte. Czas sie cieszyc MU zdobedzie tytul :D:D:D:D:D:D::D Glory glory MU!!!!!!!!!11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Szok 7:1 dla MU :P Zabije tvp że nie było tego meczu... Finał mógł by być MU kontra Bayern :) Taka mała powtórka z lat 90 gdzie MU w doliczonym czasie wygrało :Pno niestety ale MU zagra ze zwycięzcą meczu Bayern-Milan już w półfinale :) Drugi półfinał Chelsea - Liverpool - pewnie znów będzie wiało nudą - jak i dwa lata temu <_< Trzeba przyznać, że Premiership w tym roku zmiażdżyła wszystkie inne ligi. 3 zespoły w półfinałach są z Anglii. Totalna klęska hiszpanów - choć nie ma się co dziwić - skoro nic nie grający Real ma 2 pkty straty do też nic nie grającego lidera Barcy. ...a Chelsea powoli powoli... zaczyna się rozkręcać :-P w sumie to chciałbym by Mourinho wygrał wreszcie Abramowiczowi tą LM i poszedł do jakiegoś innego klubu - np Real albo reprezentację Anglii, a na jego miejsce przyszedł by Hiddink. Trzeba przyznać, że portugalczyk nadał nowy smak rozgrywkom na Wyspach, jak i w pucharach :) Brakowało kogoś takiego oj brakowało.... ;) Gdyby poszedł do Realu to z pewnością Primera Division by na tym skorzystała :) Już widze te konferencje prasowe przed Gran Derbi z Barcą :) aha nie wspomniałem o bramkach: imo top 3 dzisiejszego wieczoru :) 1. Carrick na 6:0 2. De Rossi na 6:1 - jak on to strzelił? :blink: 3. Essien na 2:1 Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ronaldo niszczy. Jak on sie porusza po boisku to jest po prostu poezja. nadeszla jego era, Ronaldihno musi sie wziac w garsc aby mu dorownac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Znowu Chelsea wsadziła bramkę w ostatniej minucie. Co prawda przeważali w drugiej połowie, ale oglądając miałem nadzieję na dogrywkę. MU... Kosmos. Liverpool-PSV. Po pierwszym meczu wszystko wiadomo. Bayern-Milan. Leśne dziadki kontra jedna z najnudniejszych drużyn w LM. Tak czy siak zwycięzca pewnie zostanie zmieciony przez MU (jeśli zagrają w 70% jak wczoraj). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 . Tak czy siak zwycięzca pewnie zostanie zmieciony przez MU (jeśli zagrają w 70% jak wczoraj). W pilce noznej gra sie tak jak przeciwnik pozwala. AS Roma po prostu wczoraj zostalaby ograna nawet przez moja Odre Wodzislaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...