Skocz do zawartości
kucyk

Uefa Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

OMG, Bayern trafil na Milan, cos najgorszego co moglo sie stac mur.gif

ktokolwiek przejdzie dalej to bedzie zle icon_sad2.gif

heheh racja :)

Lepiej by było jakby PSV grało z Bayernem a Liverpool z Milanem odpadły by oba :wink:

IMO będziemy mieć 3 angielskie drużyny w półfinale.

Geah!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bullshit.

Moim zdaniem idealne losowanko. W polfinalach zagra milan, chelsea, man u i liverpool, a we finale zagra chelsea - man u, choc modle sie o milan vs chelsea. No ale to czas pokaze.

O wnik z Bayernem sie nie boje. Juz w zeszlym sezonie Milan mozna powiedziec ze ich rozjechal, a historia lubi sie powtarzac. Byl to zreszta jeden z najladniejszych meczy calych rozgrywek LM, zreszta wynik 4:1 mowi sam za siebie.

FORZA MILAN!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[gluteus maximus] a nie forza

losowanie moze i idealne ale dla ciebie, bo ten cieniarski milan pewnie jakims fuksem przecisnie sie przez takze cieniutki bayern, mam nadzieje, ze odpadna - wybieram lepsze zlo, bo to co oni graja to nawet niczym nazwac nie mozna

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mysle ze 5lat z rzedu grac tak wysoko w LM to czysty przypadek. W tym puchar, 2nd miejsce to wszystko nic. Inne zespoly w ciagu tych paru lat osiagaly znacznie wiecej...

To ze musieli w tym roku niesprawiedliwie grac w kwalifikacjach, to ze mieli w tym czasie mase kontuzji, a i tak zaszli dalej niz zeszloroczny mistrz tez nic nie znaczy. Prawda w oczy kole ot co.

A i tak pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogladanie meczow by moj net nie wypalil. Dzis w polskiej tv (nie liczac nsport) zaden meczyk nie leci. A jak to jest ze stacjami zagranicznymi, orientuje sie ktos?

Chcicalbym obejrzec po raz kolejny rozjechanie niemcow przez Milan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja oglądam PSV - LIV i raczej niespodzianki nie będzie, PSV ma za małego skilla, już przegrywa, a to mecz u siebie, nie mają według mnie szans...

no i już 0-2, obrońcy - tragedia, od 10 minut się prosili o tą bramkę i się doprosili, ehhh

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogląda ktoś mecz Milan - Bayern? jak to wygląda? dobry jest mecz?

PSV gra dzisiaj taki piach, że mi się słabo robi. Tożto ostatni szlagier Orendż Extraklasy Korona - Wisła stał chyba na wyższym poziomie.

no i 3:0 made by english rasiak ;) aka Crouch

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogląda ktoś mecz Milan - Bayern? jak to wygląda? dobry jest mecz?

PSV gra dzisiaj taki piach, że mi się słabo robi. Tożto ostatni szlagier Orendż Extraklasy Korona - Wisła stał chyba na wyższym poziomie.

Milan bardzo pewnie prowadzi gre ;) troche pecha mieli, bo powinno byc wyzej ;)

rotfl... 2:2 ... 93 minuta...

Edytowane przez 4ever_anarchy_soldier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozjedzie napewno. Z tego co slyszalem sedzia byl maksymalnym burakiem. W 1st powlowie fauli na Kace nie gwizdal , jednak w drugiej za nic podyktowal jkarnego. Rusek troszke sie zakreicl. Tak czy inaczej Milan powinien wygrac... i wygra w monachium ;) Forza MILAN!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buahaha, Milan 2-2 Bayern i to wszystko przez sedziego drukarza, tego karnego to chyba wyjal sobie prosto z du** ehh

skrot

:mur:

w pierwszej połowie nie gwizdnął ewidentnego faulu na Kace (jak to brzmi ;) ) więc co za róznica :lol: ;)

A Dida - hmmm - lol? - zawsze bramka w krótki słupek obciąża konto bramkarza.....

Dziś w naszej panstwowej Roma - MU, szczerze mówiąc wolałbym Chelsea - Valencia bo Schevchenko się ostatnio rozkręcił no ale dobre i to ;) nie narzekajmy bo jeszcze sz. pan prezes Korzeniowski zdejmie całkiem futbol z anteny na rzecz Wielkiego szlema w chodzeniu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i pierwsza połowa za nami

Roma - ManU - w sumie średni mecz - Scholes tragicznie grał od pierwszej minuty. Nic dziwnego, że chciał wcześniej zejść do szatni :P

Obecnie przerzuciłem się na Chelsea - Valencia i nie żałuję - właśnie Drogba strzelił na 1:1.... imo dużo lepszy mecz niż ten w Rzymie... Chelsea ostro ciśnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1-1 oby bylo 1-2 gralem na man utd :D

Pozdrawiam.

jest 1:2 tylko w drugą stronę ;)

a czelsi dalej ciśnie.... niezłą mają kondycje swoją drogą :blink:

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caloksztalt MU wypadal raczej blado.

Czasami sie zrywali w pieknym stylu glownie za sprawa Ronaldo (bo nikt inny nie potrafil - gdzie Gigs, Sholes ? - stare dziady zadnej drugiej mlodosci nie przezywaja !).

Nawet sie ciesze, ze mniej utytuowani przechodza (przejda).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma ktos linka z brameczka Silvy z wczorajszego meczu? bramka wypas, zmiazdzyla mnie i chce to obejrzec jeszcze kilka razy [;

update:

juz mam

jakby ktos nie widzial - 4 minuta [;

http://www.youtube.com/watch?v=n2QLejxtBlk

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omg co ten MU robi z romą :lol2: 65 min a tu 6:0.... piękna bramka na 6:0 właśnie - Carricka

a Chelsea zgodnie z przewidywaniami nie poddaje się łatwo w hiszpanii... Scheva wyrównał na 1:1 - coż to musi być za mecz - chciałem oczywiście tradycyjnie podziękować w tym miejscu jaśnie panującemu prezesowi (Tvp) K. za transmisje LM w tym sezonie. Saaame za**iste mecze było nam dane oglądać :?

W sumie to lał bym na to gdyby nie to, że net mi wariuje i nie moge na SopCaście spokojnie obejrzeć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Szok 7:1 dla MU :P Zabije tvp że nie było tego meczu... Finał mógł by być MU kontra Bayern :) Taka mała powtórka z lat 90 gdzie MU w doliczonym czasie wygrało :P Chelsea i Milan mogły by odpaść, a 3 miejsce dla Liverpoolu [;

MU wygra ligę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak mi slow..................... Takiego meczu nie widzialem nigdy w zyciu a troche meczy widzialem.............

Nie mozna tego nazwac pogromem to wbicie w ziemie i to gleboko............

Ehhh a jak zawsze TVP sie popisalo jak ja piernicze........ A pana K. to powinni pociac tepa zyletka. Tylko kupe kaski zarabia i ma wyje**** na reszte.

Czas sie cieszyc MU zdobedzie tytul :D:D:D:D:D:D::D

Glory glory MU!!!!!!!!!11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szok 7:1 dla MU :P Zabije tvp że nie było tego meczu... Finał mógł by być MU kontra Bayern :) Taka mała powtórka z lat 90 gdzie MU w doliczonym czasie wygrało :P

no niestety ale MU zagra ze zwycięzcą meczu Bayern-Milan już w półfinale :)

Drugi półfinał Chelsea - Liverpool - pewnie znów będzie wiało nudą - jak i dwa lata temu <_<

Trzeba przyznać, że Premiership w tym roku zmiażdżyła wszystkie inne ligi. 3 zespoły w półfinałach są z Anglii. Totalna klęska hiszpanów - choć nie ma się co dziwić - skoro nic nie grający Real ma 2 pkty straty do też nic nie grającego lidera Barcy.

...a Chelsea powoli powoli... zaczyna się rozkręcać :-P w sumie to chciałbym by Mourinho wygrał wreszcie Abramowiczowi tą LM i poszedł do jakiegoś innego klubu - np Real albo reprezentację Anglii, a na jego miejsce przyszedł by Hiddink.

Trzeba przyznać, że portugalczyk nadał nowy smak rozgrywkom na Wyspach, jak i w pucharach :) Brakowało kogoś takiego oj brakowało.... ;) Gdyby poszedł do Realu to z pewnością Primera Division by na tym skorzystała :)

Już widze te konferencje prasowe przed Gran Derbi z Barcą :)

aha nie wspomniałem o bramkach:

imo top 3 dzisiejszego wieczoru :)

1. Carrick na 6:0

2. De Rossi na 6:1 - jak on to strzelił? :blink:

3. Essien na 2:1

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu Chelsea wsadziła bramkę w ostatniej minucie. Co prawda przeważali w drugiej połowie, ale oglądając miałem nadzieję na dogrywkę.

MU... Kosmos.

Liverpool-PSV. Po pierwszym meczu wszystko wiadomo.

Bayern-Milan. Leśne dziadki kontra jedna z najnudniejszych drużyn w LM. Tak czy siak zwycięzca pewnie zostanie zmieciony przez MU (jeśli zagrają w 70% jak wczoraj).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

. Tak czy siak zwycięzca pewnie zostanie zmieciony przez MU (jeśli zagrają w 70% jak wczoraj).

W pilce noznej gra sie tak jak przeciwnik pozwala.

AS Roma po prostu wczoraj zostalaby ograna nawet przez moja Odre Wodzislaw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi