FrIkO Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Sluchajcie mam wazne pytanie. Kupilem okolo rok temu Pentagrama Freezone QVC-100 Cu i chlodzil niezle mojego leciwego Semprona 2500+ na Socket A. Teraz mysle o zmianie plyty i proca na S939, ale w instrukcji jest napisane, ze ten radiator pasuje tylko do S754! Da rade jakos go zamontowac na S939, bo jednak ten Pentak kosztowal ze 100zl i jest niezly jako chlodzenie, wiec chcialbym go wykorzystac przy A64. Da jakos rade ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 mam tego samego na 939 :) tutaj akurat instrukcja nie zawiera informacji o tym, ale on pasuje na 939 bo to jest to samo zapięcie co 754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 IMO sprzedaj go i kup AC Freezera 64Pro. Bęzie lepiej ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...