Gość Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) Mam nadzieję, że xboxowa wersja, która niebawem dostane będzie znacznie lepsza.No to się chłopie rozczarujesz... Właśnie skończyłem grę po raz drugi. Za pierwszym razem wystawiłbym 8/10. Niestety drugie podejście wszystko zepsuło - było przede wszystkim nudno. Irytowały żałosne QTE i te freezy przy uderzeniach. Po za tym BUUUUUUUGI. Ile razy ledwo żywy boss mnie zabijał, bo postać zacinała się w jakiejś niewidocznej barierze. No i twórcy poszli w ślady innych, dorzucając jakieś żałośnie wyśrubowane osiągnięcia, które sztucznie przedłużają rozgrywkę. W dodatku skończyłem grę na poziomie trudnym i nie dostałem za to GS'ów (nie wiem czemu, ale nie zaliczyło), więc ocena w dół!1111 Ale to w końcu star warsy, im się wszystko przebacza....więc czekam na kolejny tytuł w uniwersum ;] Edytowane 26 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 dziwne... ogolnie to jestem bardzo wyczulony na zacinki, ale zadnych freezow przy uderzeniach nie odczulem :unsure: za to np w takim gta ludzie twierdza, ze nie tnie... ja tam widze co chwile po 15 fps'ow xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Jest odczuwalny stop tuż przed uderzeniem przeciwnika, tak jak pisał Nierealny. Nie jest to żaden spadek fpsów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Jest odczuwalny stop tuż przed uderzeniem przeciwnika, tak jak pisał Nierealny. Nie jest to żaden spadek fpsów.Bo to taki bullet-time....tylko taki krociutki :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 dziwne... ogolnie to jestem bardzo wyczulony na zacinki, ale zadnych freezow przy uderzeniach nie odczulem :unsure: za to np w takim gta ludzie twierdza, ze nie tnie... ja tam widze co chwile po 15 fps'ow xDBo GTA akurat działa różnie na różnych konsolach/napędach/z różnych płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...