Skocz do zawartości
Gość gladiac

Star Wars: The Force Unleashed

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję, że xboxowa wersja, która niebawem dostane będzie znacznie lepsza.

No to się chłopie rozczarujesz...

Właśnie skończyłem grę po raz drugi. Za pierwszym razem wystawiłbym 8/10.

Niestety drugie podejście wszystko zepsuło - było przede wszystkim nudno. Irytowały żałosne QTE i te freezy przy uderzeniach. Po za tym BUUUUUUUGI. Ile razy ledwo żywy boss mnie zabijał, bo postać zacinała się w jakiejś niewidocznej barierze. No i twórcy poszli w ślady innych, dorzucając jakieś żałośnie wyśrubowane osiągnięcia, które sztucznie przedłużają rozgrywkę.

W dodatku skończyłem grę na poziomie trudnym i nie dostałem za to GS'ów (nie wiem czemu, ale nie zaliczyło), więc ocena w dół!1111

Ale to w końcu star warsy, im się wszystko przebacza....więc czekam na kolejny tytuł w uniwersum ;]

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwne... ogolnie to jestem bardzo wyczulony na zacinki, ale zadnych freezow przy uderzeniach nie odczulem :unsure: za to np w takim gta ludzie twierdza, ze nie tnie... ja tam widze co chwile po 15 fps'ow xD

Bo GTA akurat działa różnie na różnych konsolach/napędach/z różnych płyt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi