Snail Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Chodzi mi o to że potrzebuje "tymczasowo" jakiejś karty graficznej. Mam AGP i PCI bo pozbywam się swojej 7600GT, kupiłbym jakiegoś gf2mx albo gf256 ale zależy mi na jakości obrazu bo dużo siedze przed kompem, wydajność niema znaczenia tylko cena, niechcę wydawać za dużo kasy, może jakiś radeon? może niewszystkie stare karty są takie słabe jak te z którymi miałem do czynienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Matrox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 wybierz coś sobie :) http://allegro.pl/search.php?string=matrox...3&country=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pintek Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Tak jak wyżej ale aby modele g400 i g450. Z radeonow to Hekules robił dobre karty (np 8500) i wszystkie kart wyprodukowane przez ATI (made by Ati) a nie inne firmy(bulid by Ati) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaakos Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Ja cały czas także pracuje na ATI Rage PRO 8mb ... karta z dobrą jakością obrazu ... do przeglądania internetu czy pracy w windowsie w sam raz . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Matrox ,Matrox i tylko Matrox.....np. G400-450 16MB Koszt jakieś 12-15zł a jakość obrazu w trybie 2D (przeglądanie internetu) jest supeeeerr..bije na głowę duzo droższe i nowsze karty. Spokojnie na niej chodzą filmy DivX jak i DVD bez żadnego przycinania czy "kratkowania" Wiem bo mam G450...choć obecnie leży w szufladzie ale karta b.dobra i tania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Definitywnie Riva TNT2 m64 32MB :wink: pracowałem na niej długie lata i mogę stwierdzić że jest to dobra karta do przeglądania internetu, spokojnie 100Hz przy 1024x768 oraz przeszłem jeszcze na niej całe Vice City :razz: karta za grosze :) Edytowane 17 Września 2006 przez adrianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 adrianie przeczytales tytul tematu? "z dobra jakoscia obrazu". Z tym w rivach zwlaszcza m64 bywalo baaaaardzo roznie. A Matrox to Matrox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...