tom256 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Chciałbym podłączyć sobie pod USB DualShocka2. Czy ktoś widział może gdzieś na necie schemat takiej przejściówki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 To jest takie coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Będzie Ci potrzebne takie coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Mam 2 pady od Psx'a, będą one hulać bezprobemowo? Może się zdarzyć, że gra nie będzie rozpoznawała pada? Wibracje będą działać? Kupiłbym sobie taką przejściówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ja mam taką przejściówke. Albo gra w gra wykrywa całość czyli przejściówke i pada ale wcale. Dwa pady działają grałem w z kumplem w nfsmw tylko bez wibracji, nie kazda gra je obsługuje. W fife sobie pograsz i wiele innych. Mysle ze warto a i mam dwa pady od psx i od ps2 oba działają wyśmienicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...