PoGo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Witam Stoję przed zmianą mojej maszyny i nie moge sie zdecydowac czy brac Athlona na am2 czy jakieś Core Duo? Czy opłaca sie dołożyc wogóle pare stówek, żeby mieć tą platforme na tym intelu? A jak Intel to jakie mobo i pamiatki (napewno 2x1GB). Bo co do Athlona to raczej DFi bedzie ok albo Asus M2N-E. Kusi mnie ten intel ale tak naprawde nie wiele o nim wiem. Czekam na porady ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 plyta glowna Asus P5B /iP965/ 550zl coreduo jaki tam ci odpowwiada 2x1GB goodramy 1000zl w komputroniku normalnie troszke tansze http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30744 A czy sie oplaca hmm jakbym mial troszke wiecej kasy zaraz bym sie przesiadl na coreduo inwestycja napewno sie oplaca wiec jak kase masz to kupuj nie zastanawiaj sie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Postarał sie troche i pogrzebałem w necie za testami. Musze przyznac ze wyniki Core 2 Duo robia wrażenie. Najprawdopodobniej kupie 2,13 Ghz. Co do ramów to zastanawiałemsie napewno nad 800 ale myślałem o Corsair CL5. Jeżeli polecacie Goodramy to chetnie wespre polski projekt ;p. @ MeoPL Co myślisz o Gigabyte GA-965P-S3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 lepiej ds3, niewiele drozsze, a lepsze do krecenia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 No wlasnie tak w sumie to czym sie rozni S3 od DS3 ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Homzik mowi dobrze chcoiaz asusik niezly jest :) wiec polecam:) co do ramow jak masz wicej kasy kup corasir lub patrioty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Odpowiedź masz w temacie o tych mobo. szukanie nie boli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 OK znalazłem, jak byś napisał to pewnie byś sie też nie przemęczył :] Prowadzona jest dyskusja to co za problem odpowiedzieć. Co do kompa to zlicze sobie wszystko i zobacze ile wyjdzie. Ale myślę, że pójde w intela. Widać pozostane wierny. Jeśli chodzi o grafe to wracam do NV 7600GT. RAM pójdzie Corsair. Podrożały ostatnio (w sumie jak wszystkie) ale widze, że ceny powoli wracaja do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Mysle ze lepiej zamiast 7600GT, wziąc Galaxy 7600GS Zalman Edition ;) Radze sie rowniez zastanowic nad 7900GS ktory kosztuje około 800zł a wydajnoscia niewiele odstaje od 7900GT. pozdro :D Edytowane 18 Września 2006 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 wiem, wiem ale nie chce ladowac kosmosu w karte, amam zamiar ja zmienic jak sie pokaza na dx10 modele a 7600 jest chyba wystarczajacy jak na dzien dzisiejszy ale zastanowie sie jeszcze zobacze jak z kasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash231 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 DS3 podobno żle działa z Goodramami czy to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Nic takiego nie słyszałem, is that true? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Nie sledze na bierzaco tematu o DS3 ale na poczatku były problemy, mozliwe ze w kolejnych biosach to zostało wyeliminowane. Najlepiej spytac u zrodła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...