Skocz do zawartości
L3X-T3R

Logitech S200 Czyli świetne 2.1 Za 70zł. Opinie.

Rekomendowane odpowiedzi

pozatym nie wyztskich stac na zestaw 2.1 za 300 czy 400zl

2.1 za 400 zł tez beznadziejnie grają.

EDIT

zeby nie bylo, mam 2.1 za 300 zeta i ewidentnie slychac ze sa kiepskie, wiec nie wymyslam niewiadomo czego...

Edytowane przez Sarkazz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest wart lepiej grają z subem, imo :rolleyes:

mam pod ręką s100 (satelity) i s200. ogólnie w tej cenie grają fajnie, miałem porównanie do x-230 i s200 wole (chociaż mogą być uważane za brzydsze)

s100 gra całkiem równo, przyjemnie miękko ale bas to puknięcie

s200 gra podobnie ale z wyczówalną depresją bliżej środka za to lepiej sobie radzi w dole, przy cicho grającym wooferku efekt jest na prawdę przyjemny i lubie ich słuchać (nie są ofensywnie głośne i podkolorowane, jak z x230 które syczą i mają w środku rów mariański), w ogole nie nadają się do łupania!

Chyba w tej cenie ani jeden ani drugi zestawik nie ma za bardzo konkurencji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary o czym ty mówisz X230 można dorwać za 100zł i moim zdaniem się opłaca a brakować to im prakuje samej góry ( kaiś gwizdków) a sub po wybiciu od środka i wyjęciu wzmacniacza gra jak na głośniczek 13cm bezkonkurencyjnie w cenie do 200zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grały ze średnich lotów onb (podobnie jak s200 btw), nie przypadły mi do gustu za całość, sub jest lepszy niż w s200 ale i bardziej nachalny. s200 to nie jest żadne hifi ale grają mniej nachalnie i bardziej naturalnie. x230 podbarwiają z satelit. + za wygląd dla x230, tiuningowanego 230 nie słyszalem

oceniasz tak 230 bo je masz czy dla tego że słyszałeś obydwa ? ;]

Edytowane przez forest kila zbila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słyszałem s200 w sklepie ale to duża salka była nie mniej jednak słyszałem moje x230 wcześniej i stwierdzam że po tuningu do suba nie ma co się przyczapić. Robiłej jeszcze jeden zabieg mianowicie podpinałem pod satelitki gwizdki z samochodowych głośników. Po takim zabiegu całość grała wyśmienicie po powrocie do orginalnych satelitek stwierdziłem ze dźwięk z nich jest płaski. Więc po pełnym tuningu nawet niezbyt kosztownym x230 naprawde grają fajnie i nie zamienił bym ich teraz na nic w cenie do 200zł. ( no chyba że jakaś promocna będzie na G500 :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie zastanawiam się nad ich kupnem. A pokoik mam mały w kształcie graniastosłupa trójkątnego przewróconego na boku :) (Poddasze). Więc jestem raczej pewien że się na nie zdecyduje, lecz znalazłem inne na allegro i czy może ktoś miał z nimi do czynienia ? GŁOŚNIKI EYEPOWER 2.1 600WAT http://allegro.pl/item128568984_szok_cenow...600wat_114.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeby nie bylo slychalem kiedys w komputroniku glosniczkow do 100zl

i byly takie logitech r20 chyba jakies Rxx

dwie satelity + sub bez regulacji

wygladalo to licho ale gralo najladniej, lepiej od sprzetow kosmicznie wygladajacych za 150zl a kosztowalo 90zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja pozostane przy S200, nie wiem jeszcze czy za allegro gdzie gwarancja 36miechów czy u nas w mieście z 24miesiacami 10zł drożej. A tych r-20 mało strasznie jest w sklepach.

Więc lepiej S200 za 77zl czy te R-20 za 96zl ??

a może Logitech X-210 za 132zl ?

Ceny są z sirius.pl

Edytowane przez Szawel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi